kızlar şuanda sinirden deli olmak üzereyim..dün akşam amcamlar yemege çapırmıştı bizi oraya gttik önce annesine ugradık tabiki.amcamlarda ablamın nişanlısıda vardı.yer olarak pek yakın değiliz ama oturdugumuz yer aynı istikamette onunla.bizim arabamız var,çocuk heralde onu bizim bırakacagımızı düşündü 12ye kadar kalkmadı bizle kalktı,eşim koşar adımlarla gitti resmen hadi hadi diye tutturdu banada.çocugu bırakmamak için yapıyormuş.içkiliyim zaten hep onu bırakmak zorundamıyım falan dedi ayıp ettiğini söyledim...dün akşamdan sinirliydim ona.neyse bu sabah kalktık kahvaltıya falan gittik babasına alışveriş yaptı.yürüyen merdiivenden inerken karşı merdivenden çıkan bi kıza baktıgını gördüm bayaa süzdü.bağırdım çağırdım.ne var onda bi niyetim yoktu bilmem ne gibi laflar etti.neyse gittik kaynanamlara( bu arada dün ablasıylada barışmış) hediyeleri verdi falan.benim sınavım vardı 2.30 da ona götürdü beni.arabadada tartıştık.bende dün ona yolda tesadüf gördüğüm çocukluk sevgilimi göstermştm oda kızmştı neden gösterdin ne bakıyosun diye.kıza neden baktın diye sordugumda ne olacak ondan göze yasakmı var dedi !!!! beni sınava bıraktı orada bekleyeceğini saanıyordum kavga ettigimz için soramadımda beklememiş.telefonda ondaydı kaldım öyle bir saat bekledim resmen.sonra gittim ankesörlü tel.buldum.nerdesin diye sordum demesinmi ANNEMLERDEYİM!! neden beklemedn niye gttin napıcam ben dedim ben sana beklerim demedimki dedi ! ondan nefret ediyorum şuan .ben eve geldim o hala ortalarda yok.bu haraketleri beni çok soğutuyor kızlar ne yapıcam ben
((