Bir anda nasıl değişebilir :(

Matruska

Guru
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2011
1.027
95
318
İstanbul
kızlar şuanda sinirden deli olmak üzereyim..dün akşam amcamlar yemege çapırmıştı bizi oraya gttik önce annesine ugradık tabiki.amcamlarda ablamın nişanlısıda vardı.yer olarak pek yakın değiliz ama oturdugumuz yer aynı istikamette onunla.bizim arabamız var,çocuk heralde onu bizim bırakacagımızı düşündü 12ye kadar kalkmadı bizle kalktı,eşim koşar adımlarla gitti resmen hadi hadi diye tutturdu banada.çocugu bırakmamak için yapıyormuş.içkiliyim zaten hep onu bırakmak zorundamıyım falan dedi ayıp ettiğini söyledim...dün akşamdan sinirliydim ona.neyse bu sabah kalktık kahvaltıya falan gittik babasına alışveriş yaptı.yürüyen merdiivenden inerken karşı merdivenden çıkan bi kıza baktıgını gördüm bayaa süzdü.bağırdım çağırdım.ne var onda bi niyetim yoktu bilmem ne gibi laflar etti.neyse gittik kaynanamlara( bu arada dün ablasıylada barışmış) hediyeleri verdi falan.benim sınavım vardı 2.30 da ona götürdü beni.arabadada tartıştık.bende dün ona yolda tesadüf gördüğüm çocukluk sevgilimi göstermştm oda kızmştı neden gösterdin ne bakıyosun diye.kıza neden baktın diye sordugumda ne olacak ondan göze yasakmı var dedi !!!! beni sınava bıraktı orada bekleyeceğini saanıyordum kavga ettigimz için soramadımda beklememiş.telefonda ondaydı kaldım öyle bir saat bekledim resmen.sonra gittim ankesörlü tel.buldum.nerdesin diye sordum demesinmi ANNEMLERDEYİM!! neden beklemedn niye gttin napıcam ben dedim ben sana beklerim demedimki dedi ! ondan nefret ediyorum şuan .ben eve geldim o hala ortalarda yok.bu haraketleri beni çok soğutuyor kızlar ne yapıcam ben :(((:5::5::5::5::5::5::5::5:

Cocukluk sevgilinin uzerine nispet yapmis aklinca, kiza bakarak.
Ne cocukca hareketler ya.
Birde hic anlamis degilim, esimden de gormedigim icin herhalde, kadin neden yalniz birakilir?
Tamam cocuk degilsiniz ama yinede habersiz gitmesi sacma olmus.

İkinizin de eşref saati gelmiş gibi görünüyor. Sen ondan soğudukça artık her hareketi gözüne batmaya başlar. Gerçi telefonun onda kalmış o da gitmiş yani aklına gelmemiş mi bu kadın sınavdan çıkınca ne yapacak diye? Aaa kızdımmm

Ufak tefek tatsızlıklar,zamanla böyle birikimler yapabiliyor.

Olur böyle şeyler,tatlılıkla çözmeye çalışın.

Kimse her zaman çok anlayışlı,çok düşünceli olamıyor maalesef.

Belki isteklerini önceden açıkça söylemeyi denesen daha iyi olur.

valla çok ayıp etmiş aranızda ne olursa olsun seni beklemeliydi.sakin bi zamanda konuş söyle içindekileri inan bana sen söylemeden anlamiiicak.ve ilişkinin en başında konuşulmalı yıllar geçince çözümde bulunmuyor tahammülde kalmıyor.böyle ufak şeyler sürtüşmeler yerini tahammülsüzlük saygısızlık ve bencilliğe bırakıyor malesef.birikim sadece para anlamında güzel iyi yada kötü duygular paylaşılmalı diye düşünüyorum.bide erkekler bir kerede anlamıyor bunu çözdüm.sanırım küçücük beyinleri katbekat kilitli kasalar içinde bazen on kere söylemek gerekiyor.her seferinde bir kasa açarak:)

Yok o kıza bakmısmıs yok sen cocukluk sevgılını gostermıssın valla bu yorumları okuyunca bunlar yenı flort etmeye baslamıs 17 18 yaslarındakı cocuklar heralde dedım ama evlıymıssınız sasırdım

ayyy yaa inanmıyorum insan eşini sınavdan çııkmasını beklemezmi
en azından onun varlığıı sizi cesaretlendirirdi
allahım yaa çok mu lazıımmıış annesi gil o gün gitsin gidilmesin demiyorum da
hani sınav çıkışı onu görseydiniz iyi olurdu
zaten snav başlı başına bir stres,çıkıışta giderdiniz ailesinin yanına
ayrca kıza bakt,sevgilimi gösterdim gibi şeyler yapmayın
şimdi deeğilse bile ilerde çok çok daha büyük soorunlarınız olabilir
tamam o konuda haklısınız sevdiğiniz için kııskanmışsınızdır,ama tatlı atışmalarla kapana bilirdi konu.haddimi aştımsa özürdilerim:30:

sınav çıkışı seni beklememe konusunda eşin hatalı ama eski sevgiliyi göstermek yok kıza bakmak falan kusura bakmayın ama bunlar çocukca davranışlar :26:bu şekilde ancak evliliğinize zarar verirsiniz.sinirlenmeden sakince iyilikle konuşmaya bibirinizi anlamaya çalışın.erkekler genelde bir defadan anlamıyorlar gerekirse 5 defa 10 defa anlatın sıkıntınızı derdinizi ama bu şekilde zıtlaşmayın canım:31:

evet belki çocukca ama neden baktım dediğinde özür dilese yada bi açıklama yapsa eyvallah.ters ters konuşuyor.ben evdeydim 1.5 saat sonra o geldi.tabi benm sinirler tepemde söyleniyorum..sonra yine tartışmaya başladık ben sinirle seni artık sevmiyorm bugün gözümden düştün iyice senden nefret ediyorum dedim..oda biliyorum ayrılıcaksın ayaklarının üstünde durmaya başladıgında gideceksin falan dedi( zamanında evlilik arifesindeki büyük kavgamızda öyle söylemiştim) evet gidicem dedim.o zaman şimdi git toparlan gidiyoruz falan dedi.ben haraketsz kaldım tabi.edebiyat yapmaya başladı ben sana ne diyorum hep afra tafra yapıyorsun hep beni azarlıyorsun falan demeye başladı.ben salya sümük bu arada.kımıldamadım yerimden.sonra geldi öptü falan barıştık.üstünü giyseydin yemeğe gidecektk dedi ne derece doğru bilmiyorumda.
çok kırıyoruz bırbırımızı kavga anında ikimizde gerçekten ağır laflar ediyoruz...

ufak tefek pürüzler bunlar çok dert edilecek şeyler değil.ama sınavda seni beklememesi daha doğrusu gideceğini haber vermemesi çok sinir edici bir durum telefon açtığında verdiği cevapta daha beter.bu konuda çok haklısın

sen bana bagırdın o kadar kapıyı hızlı kapatarak gittin sorsaydın bekleyecekmisin diye diyor.o kadar laf söyle sonra senı beklıyım öylemi diyor ne gıcık ya ! beklememesi değil direk annesine gitmesi sinirimi bozdu iki gündür annesinden çıkmıyor.

kızlar çok mutsuzum bugün...bütün anlattıklarım tersine döndü neredeyse...artık haftasonları eşimin annesinden çıkmıyoruz c.tesi pazar oradayız.kızı bile gelmedi bu hafta ben oradaydım..sıkıldım gerçekten.dün eşimin kuzenıne gttik karşıdaydı evleri söz verdim falan dedi.neyse gttik.oradn hiç bana sormdan teyzesine gittik.oradan annesine...hafta sonundan sıkılır oldum artık..bi de ne olursa bana anlatmıyor çogu şeyden başkasına anlatırken haberim oluyor.bi yerden para alacagı vardı.ablasına anlatırken aldıgını duydum..o paraylada gitmiş bana telefon almış.benım telefonumuda götürdü ablasına verdi.neymiş telefonu bozulmuş.hiç bana sormadı bile...ablasına gttik ablası bu telefonu veriyosunda matruskaya sordunmu dedi.ben veriyorum ben ne dersem o falan diye artıslık yaptı.cinlendim resmen...ne yapmam lazım.moralım çok bozuk...

kızlar çok mutsuzum bugün...bütün anlattıklarım tersine döndü neredeyse...artık haftasonları eşimin annesinden çıkmıyoruz c.tesi pazar oradayız.kızı bile gelmedi bu hafta ben oradaydım..sıkıldım gerçekten.dün eşimin kuzenıne gttik karşıdaydı evleri söz verdim falan dedi.neyse gttik.oradn hiç bana sormdan teyzesine gittik.oradan annesine...hafta sonundan sıkılır oldum artık..bi de ne olursa bana anlatmıyor çogu şeyden başkasına anlatırken haberim oluyor.bi yerden para alacagı vardı.ablasına anlatırken aldıgını duydum..o paraylada gitmiş bana telefon almış.benım telefonumuda götürdü ablasına verdi.neymiş telefonu bozulmuş.hiç bana sormadı bile...ablasına gttik ablası bu telefonu veriyosunda matruskaya sordunmu dedi.ben veriyorum ben ne dersem o falan diye artıslık yaptı.cinlendim resmen...ne yapmam lazım.moralım çok bozuk...
Eşinizin yaptığı diktatörlük resmen, ben ne dersem o olur mantığı güdüyor.
Konuşun güzel bir dille bu kez tartışma çıkarmadan yanlız.
Canım, ikimizi ilgilendiren konularda benim de fikrimi sorarsan daha iyi karar veririz diyebiliriniz mesela.

Eşinizin yaptığı diktatörlük resmen, ben ne dersem o olur mantığı güdüyor.
Konuşun güzel bir dille bu kez tartışma çıkarmadan yanlız.
Canım, ikimizi ilgilendiren konularda benim de fikrimi sorarsan daha iyi karar veririz diyebiliriniz mesela.

aynen öyle...dik burunlu ve şımarık ailesi öyle yetiştirmiş.maddi konuda zaten hiç birşey danışmıyor.aldıgı maaşın nereye gittiğini biliyorum aslında borçlarını falan biliyorum..ama ekstra işler yapıyor.ne alıyor ne veriyor bi fikrim yok.ablasıyla küslerdi.barıştılar yine ablacı oldu.gerçekten çok sıkıldım bu durumdan.

Back
X