- Konu Sahibi pportakall
Bak şöyle düşün konu geldi ve bir şekilde eski ilişkiler konuşuldu eski ilişkin neden bittiHaklısınız galiba eski ilişkim travmalı olduğu için bu konuda az ya da çok iyi ya sa kötü hiçbir bilgiti hiçkimseye söylemek istemiyorum. Çünkü sırayla şu sorular geliyor neden bitti,ne kadar sürdü,mesleği neydi vs… bir de söylemek istemeyeb adam yalan söyler diye düşünüp bir şeylerin adı konana kadar sormam. Bir de biz şimdi neyiz kafasına girdiğimi düşünsünler de istemitorum. Nasıl sorabilirim mesela eski ilişkin ne zaman bitti diye
Zamanla uyumlu olmadığımızı fark ettim bitti konu kapandı ne iş yapıyordu ben geçmişten konuşmaktan hoşlanmıyorum bitti asla zaten kimseye eski ilişkindeki travmalarını anlatma buna hiçbir erkek ah vah etmez sadece senin nelere nereye kadar tahamül edebilceğini öğrenir
aynı şekilde eski sevgilisini kötüleyen erkek en büyük red flag dir çünkü aslında kendini anlatır o kızdan nasıl bahsediyorsa senden de öyle bahseder diyelim ki sana yalan söyledi uzun süredir ilişkim yok dedi sabırlı ol alttan alta gözlemle izle herkesle hemen duygusal bağ kurma adamın sana kendini kanıtlamasını bekle
hemen uzun uzun sohbetlere girme hayırdır ya gencim güzelim işim var param var kendime yetiyorum bi erkek benimle olmak istiyorsa kusura bakmasın ama bana katabilceği tek şey extra mutluluk ve ilgi bunu da bana çat çat gösterecek göstermiyor mu hiç sohbeti uzatmaya gerek yok senin olayında mesela sürekli instadan yazan adama ne cevap veriyosun ki yazma günler sonra dön aaa kusura bakma burayı çok fark edemiyorum bildirimler kapalı yaz geç o numaranı istesin istemiyosa zaten vardır bişi bırak karşındaki senin hayatına dahil olmak için çabalasın az o çabayı ölç tart