- 14 Nisan 2018
- 5.023
- 2.919
- 173
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
Hey beeGörmez merak etme. Sana en iyi iş en iyi eş layık. Araştırıyorum
Bana bunlarla gel tatlim
E hani adaylar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hey beeGörmez merak etme. Sana en iyi iş en iyi eş layık. Araştırıyorum
Kiymetimin bilinmesi beni mutlu etti canimFavorimsin![]()
gerek yok ben ona lüks mutfağı olan eş bulacağımmMutfak yaptıracak mısınız?
Daha önceki konularında mutfak var, hatta buzdolabı falan herşey var demiştin. Biz gelini kullanmayı sevdiğimiz için evde yemek yapmıyoruz diyordun umutsuz. Şimdi de mutfak yok diyorsunAslaaa
Katiyen![]()
Bulacağın talibin yemek yapmayı biliyor olmasına dikkat et. Ya da aşçı tutacak parası olsun. Yoksa taş kemirirler karşılıklıgerek yok ben ona lüks mutfağı olan eş bulacağımm
tmmm iyi ki hatırlattın.edit:eş adayı mutlaka yemek yapmayı bilecekBulacağın talibin yemek yapmayı biliyor olmasına dikkat et. Ya da aşçı tutacak parası olsun. Yoksa taş kemirirler karşılıklı![]()
Ek olarak: mümkünse görümcesiz. Umutsuz görümce olarak zaten yeterince uğraşıyor.tmmm iyi ki hatırlattın.edit:eş adayı mutlaka yemek yapmayı bilecek![]()
Helal olsun iş bırakanlara .6 ay ucretsız ızındeydım ültiker oldum.Bırakma calıs benceSelamlar sevgi pitirciklarim
Uzun zamandir buralarda yoktum.
Seni cok ozledik nerelerdeydin dediginizi duyar gibiyim
E bende sizi kendimden mahrum etmemek icin dert sahibi oldugumda solugu burda aliyorum daha napayim ayol :))
Derdime gelecek olursak sorun şu ki calistigim is yerinde iki kisi calisiyorduk. Digeri benden kidemliydi.
3 ay once diger arkadas ayrildi. Isleri sen idare edeceksin dediler. Bende kabul ettim.
Aradan 3 ay gectikten sonra tum sorumluluk bende emegimin karsiligini istiyorum diyerek zam istedim.
Ilk basta yapamayiz dediler istifa ettim.
Ihbar suresi girdi vi kac hafta eleman bulana kadar calismam gerekiyormus.
Sonra dun de patron beni cagirdi gitmeni istemiyoruz maasina iyilestirme yapacagiz diyerekten. Düşündüğüm rakami sordu bende soyledim.
O da o kadar yapamayiz ama %20 zam yapariz zaten yilsonu zammi da yaklasti dedi.
O kadar iyimser konustu ki bir anlik gafletle tamam dedim.
Yaptigi zammi o zaman yüzde olarak soyleyince ne kadara tekabul ettigini hesaplayamadim, fakat sonra hesaplayinca beni tatmin etmedi yine yapilan zam.
Sizce ne yapmaliyim.
Iki arada bir derede kaldim.
Gözünüzü seveyim üstüme tavsiye atin.
Yooo yoooo biz kk olarak topluca umutsuza kendi gibi bir görümce diledik. Görümce olmazsa olmaz.Ek olarak: mümkünse görümcesiz. Umutsuz görümce olarak zaten yeterince uğraşıyor.
O zaman bir tane olsun bari, fazlası umutsuzu yorar kıyamam benYooo yoooo biz kk olarak topluca umutsuza kendi gibi bir görümce diledik. Görümce olmazsa olmaz.