bir anne adayının günlüğü

annegunlugu

Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2014
26
5
8
38
ekimin 1 i. sana kavuşmayı sabırsızlıkla bekliyorum bebeğim. İnan bana beklemek çok zor.Seninle bir bedende buluşacağımız seni hissedebileceğim an bir türlü gelmiyor. Ama geleceksin biliyorum...Hem tedaviye daha yeni başladık İlaçlarla yumurta oluşturmaya çalışıyoruz ilk seferinde çok küçük olduğun için başarısız olduk ama olsun ben beklerim . Sende bana benziyorsun galiba hiç acelen yok çok yavaşsın :)
bu kez daha sabırlı davranacağım ilaçların yan etkisini umursamayacağım hem incir kürü de iyi geliyormuş onuda yapacağım hem sende incir gibi bal gibi bir bebek olursun... daha bir inanarak bekleyeceğim seni. belki çok uzun bir yol var önümüzde sana kavuşmam birbirimize kavuşmamız zaman alacak ama olsun sen geleceksen ben beklerim bebeğim. yeter ki gel... biliyorum sende şu an gökyüzünde bana geleceğin günü bekliyorsun beni görüp üzülüyorsun.. Rabbim inşallah bir an önce kavuşturur bizi.. seni çok özlüyorum bebeğim....

ekimin 1 i. sana kavuşmayı sabırsızlıkla bekliyorum bebeğim. İnan bana beklemek çok zor.Seninle bir bedende buluşacağımız seni hissedebileceğim an bir türlü gelmiyor. Ama geleceksin biliyorum...Hem tedaviye daha yeni başladık İlaçlarla yumurta oluşturmaya çalışıyoruz ilk seferinde çok küçük olduğun için başarısız olduk ama olsun ben beklerim . Sende bana benziyorsun galiba hiç acelen yok çok yavaşsın :)
bu kez daha sabırlı davranacağım ilaçların yan etkisini umursamayacağım hem incir kürü de iyi geliyormuş onuda yapacağım hem sende incir gibi bal gibi bir bebek olursun... daha bir inanarak bekleyeceğim seni. belki çok uzun bir yol var önümüzde sana kavuşmam birbirimize kavuşmamız zaman alacak ama olsun sen geleceksen ben beklerim bebeğim. yeter ki gel... biliyorum sende şu an gökyüzünde bana geleceğin günü bekliyorsun beni görüp üzülüyorsun.. Rabbim inşallah bir an önce kavuşturur bizi.. seni çok özlüyorum bebeğim....

canım ne güzel yazmışşın bayıldım.en kısa zamanda inş

inşallah en kısa zamanda bebeğine, bebeklerine kavuşursun :KK66::KK15:

ekimin 2. günü. Bir gün daha geçti bebeğim. sana kavuşmama engel olan zaman akıp geçiyor işte. Her gün biraz daha yaklaşıyoruz birbirimize. Biliyor musun sadece ben değilim seni bu kadar özleyen baban, teyzelerin, anneannen bir an önce gelmeni bekliyorlar. Onlar da hep dua ediyorlar bir an önce kavuşalım diye. Bizi çok bekletme olur mu bebeğim seni çok özlüyorum... Rabbim inşallah bir an önce kavuşturur bizi...

ekimin 8. günü. bebeğim gel artık. bu ay da geçti gelmiyorsun yine, hep bi sorun hep bi sorun ne yapacağız biz senle böyle yoksa sen beni özlemiyor musun neden bu kadar geç giriyorsun hayatıma. günler geçmek bilmiyor. kimseyle görüşmek konuşmak istemiyorum insanların seni sormasından yoruldum artık ne cevap vereceğimi bilemiyorum dedikodular almış başını gitmiş. anneyi üzme artık yavrum gel bir an önce gel de insanlar konuştuklarından utansın yardım et annene. Allahım bir an önce kavuştur bizi yavrumla

ekimin 10. günü. merhaba bebeğim bugün babanla tanışmamızın 6. yılını kutlayacağız . inşallah 7. yılımızda sende bizimle olursun :) biliyor musun baban adını durul koymaya karar verdi. su gibi berrak ol saf, temiz ol diye :) ama ya kız olursan o zamanda başka biz isim düşünürüz :oops: bizi çok bekletme olur mu bebeğim gerçi sağlıklı sıhhatli ol da biz beklemeye razıyız. Rabbim herkesin yardımcısı olsun inşallah.. bu cuma gününün hürmetine herkesin duaları kabul olunsun inşallah. Amiiin . Bazen ben çok sabırsız oluyorum pes ediyorum hiç gelmeyeceksin zannediyorum anneye kırılma olur mu... seni çok özlüyorum bebeğim...

canım allah yardımcın olsun bunu beklemek denemek denemek ne demek stresi merakı endişesi çook iyi biliyorum. çookk umarım gönlüne göre olur.ama çok stres yapma ve bu konuya yoğunlaşıp düşünme ben 3 kez denedim hem maddi hem manevi yıpranıyorsun ama hiçbir şeyi görmüyor gözün sonuç negatif olunca .... ben her seferinde bu kez son dedim biliyomusun her seferinde artık bunu kendime daha fazla yapmıycam dedim ama öyle olmadı her seferinde başa geri döndüm sabrettim sonunda oldu :) umarım sende emeğinin karşılığını alırsın hakkımızda hayırlısı inşallah
ilk aylarımda hep incir yedim nedense hiçte sevmem güzel haberlerini bekliyorum:KK37:

Back
X