bir anne cocuklarini babaya birakip arkasini donup cok uzaga gidebilirmi?

BenimZorHayatim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2009
1.573
734
323
evet kizlar konum soru basligim ben aldatildim esimle ayrildik oda sevgilisi tarafindan terkedilince bana evine donmek istedi. aylarca ugrasti ben kabul etmedim etmicemde cunku icim almiyor. benim 3 kucuk cocugum var simdi onlari kullaniyo beni tehdit ediyo ben bu adamla degil evli kalmak yuzunu gormeye tahmulum yok. cocuklari yada en az 2 sini vermezsem bosanmayi yillarca surdurceni yakami birakmicani bu isten bukdr kolay siyrilamicami kendi yapayalniz ben cocuklarimla yasayamicami soyledi. ben napcam simdi?

bence blöf yapıyor geri dönmen için.
yeme blöfünü.
çocuklarından ayrılamayacağını bildiği için ona geri dönmeye zorluyor seni.
yeni mi aklına gelmiş çocuklar.
hem nasıl bakacak çocuklara.
kaldı ki çocuklar sana muhtaçsa alamaz onları senden.
hakim vermez bence avukat arkadaşlar daha iyi bilir tabi.

koca en önemlisi baba olduğu şimdi mi aklına gelmiş
kaç yaşlarında çocuklarınız
geliriniz var mı aileniz ne diyor

evet kizlar konum soru basligim ben aldatildim esimle ayrildik oda sevgilisi tarafindan terkedilince bana evine donmek istedi. aylarca ugrasti ben kabul etmedim etmicemde cunku icim almiyor. benim 3 kucuk cocugum var simdi onlari kullaniyo beni tehdit ediyo ben bu adamla degil evli kalmak yuzunu gormeye tahmulum yok. cocuklari yada en az 2 sini vermezsem bosanmayi yillarca surdurceni yakami birakmicani bu isten bukdr kolay siyrilamicami kendi yapayalniz ben cocuklarimla yasayamicami soyledi. ben napcam simdi?

Tehditlerine kulak asmayın.

Aylardır ayrı olduğunuza göre maadi olarak ona bağımlı değilsiniz.Çocuklarınız küçükmüş,hiçbir hakim çocukları sizden alıp ona vermez.Davayı açmadıysanız biran önce açın,ve tehdit edildiğinizi karakola bildirin.

böyle adamlara cok kiziyorum..önce git sonra gel nasil olsa evdeki beni cekecek kafasi..
en az 2 sini ver demek ne ya bu cocuklar esyami?? ve hepsinin birarada büyüme haklari yokmu??
kardesleri ayirma taraftari degilim...
hicte süründüremez..böyle söyleyip kadinlari ezmeye ve sindirmeye calisan erkekleri Allah a havale ediyorum..
vallahi kanunlari bilen birine danis ona göre yap hamleni derim..
ben almanyadayim canim ve burda cocuklari önce anneye veriyolar..eger alkolik veya uyusturucu filan varsa sonnra hak babaya geciyo..
Allah yardimcin olsun..

Hepsini verecem deyin.. Bakamaz ki..

Sizi nereden vuracağını bildiğinden çocukları koz olarak kullanıyor..

Çocukları yeni mi gelmiş aklına :19:

canım senin sorunun burda konuşulup halledilecek bir konu gibi değil, oldukça ciddi, bence hukuki yollara başvurmalısın
çocukları kaçırırım ya da sana zarar veririm gibi tehtitleri varsa mutlaka şikayet et

Çocukları kullanıyor resmen
Bu yaptığı adilik,
Çocuklarınız kaç yaşında olursa olsun,
Hep anne şefkatine ihtiyacları oluyor,
İnşallah alamaz..

cocuklarim ucuzler 3 yasindalar. gelirim yada isim yok maddi olarak ona bagimliydik hep. ayrilik asamasinda bile. ailem tipik turk ailesi ayrilmama karsilar cileb buysa cek o cocuklari anasiz babasiz birakma gurur yapma deyip duruyolar donersem cocuklarla bize bakma gucleri cok sinirli olur babam emekli annrm ev hanimi . anca tek gitsem yuk olmam ozamanda cocuklarimi bu caniye ve yebi sevgililerine birakmam lazim gelcek.cok zordayim kizlar

İhanet eden adamın boşanma davası öyle yıllarca sürmez ki.
Az araştırsın da öyle savursun saçma tehditlerini!

canım cocuklar kucukse sende dıretırsen ıstıyorum dıye hakım gelırın olmassa bıle sana velayetını verecektır esın ıcınse 3 cocuk ıcın nafaka baglıcaktır.....ben bu sekılde bılıyorum ayrıca esın nasıl sevgılısı terkedıncemı sana gerı don dıyor ya..nasıl bı ınsansa....uzulme ama gerı donme bence..cunku senın cocuklarının 1 cıft bacaga yenılen karısı aldatan acız bır babadan sonra onu affeden zavallaı bı anneye ıhtıyaclaı yok tatlım......bunu solemek ıstemesdım aama aldatılmak bı kadın ıcın cokbuyuk travma.....gerı donsen gene aynısını yapacak ve cocuklarda o yuvada psıkolojılerı bozuk bı sekılde buyuyecekleer ve bu durumu normal karsılıcaklar....konularıma bakabılırsın bende esımle problemşer yasıyorum oda benı bazen kızımla tehdıt ettıgı olmustur ama aldatma olsa asla boyun egmem..ayrıca ıspatlarsan aldatıldıgını tek celse sorgusuz sualsız hemde..yuz kızartıcı suça gırıyor çünkü.adalet senden yana canım...medenı kanunun nette kıtapcıkları var ındırıp okuyabılırsın

Son düzenleme:
arkadaşlara kaatılıyorum
direkt çocukları kullanıyor
sakın tehditlerine boyun eğme
zaten aldattığını kanıtlarsın muhtemelen
mahkeme çocukları sana verir, tazminat bile alırsın pislikten

cocuklarim ucuzler 3 yasindalar. gelirim yada isim yok maddi olarak ona bagimliydik hep. ayrilik asamasinda bile. ailem tipik turk ailesi ayrilmama karsilar cileb buysa cek o cocuklari anasiz babasiz birakma gurur yapma deyip duruyolar donersem cocuklarla bize bakma gucleri cok sinirli olur babam emekli annrm ev hanimi . anca tek gitsem yuk olmam ozamanda cocuklarimi bu caniye ve yebi sevgililerine birakmam lazim gelcek.cok zordayim kizlar

iş bulamazmısın canım, annende çocuklarına bakar evde

mahkeme 3 yaşındaki çocukları babaya vermez bu bir.
aldatma gibi ciddi bir sebep varsa mahkeme uzun sürmez bu iki.
tehdit ediyorsa şikayet edin bi gözünü korkutsunlar onun bu üç:)
ailenize de sizin beden ve ruh sağlığınıza zarar gelirse mutlu olup olamayacaklarını, sizi yoldan mı bulduklarını bir sorun bence?ben kız tarafının bu şekilde konuşmasına dayanamıyorum arkadaşım kusura bakma ne demek çilen buysa çek? annene bir sor bakalım kendisi olsa çeker miymiş?hiç bir şey insanın evladından daha kıymetli değilken nasıl böyle düşünebilirler :((

cocuklarını asla bırakma evlılıkten sonra edınılen malların yarısı ese aıttır....ıster versın ıster vermesın ona kalmas bunun kararı....hem aldatsın hem cocukları alsın hemde senı bes parasız evden gondersın yok yaa....canım oyle olmuyor tazmınat bıle alırsın merak etme ......korkma asla....7 yasından once anneye verılıyor velayet....7 yasından sonra baba ısterse dava acıp cocuklarda ısterse verebılır.....

Son düzenleme:
Back
X