Bir Annenin Evlat Acısı! Kaybettiği Çocuğuna Benzeyen Bebekler Yaptırıyor!

KadinlarKulubu

Popüler Üye
Pro Üye
21 Ağustos 2011
5.186
592
198
Birkaç yıl önce 12 haftalık bebeğini düşüren 33 yaşındaki Kerrie Williams, ona benzediğini düşündüğü oyuncak bebekleri satın almaya başladı ve kendini durduramadı.
Kerrie Williams (33) adındaki İngiliz kadın, oyuncak bebeklerine senede 20 (yaklaşık 73 bin TL) harcıyor.
2012 yılında 12 haftalık bebeğini düşüren kadının oyuncak bebek tutkusu bundan sonra başlamış. Kaybettiği çocuğuna benzeyen bebekler yaptıran genç kadın, onların hepsine de farklı isimler veriyor.
Onları markete götüren ve sokaklarda gezdiren Kerrie, 'insanlar onları gerçek sanıyor' diyor.
Kerrie'nin gerçekte Karina (13) ve Jade (12) adında iki kız çocuğu bulunuyor. İki kızına da benzeyen oyuncaklar alan genç kadın, sanki kızlarının bebekliklerini yanı başından ayırmak istemiyor. 'Onların bana verdiği duyguyu başka kimse vermiyor' diyor.
Kerrie'nin eski kocası Paul (35) ise oyuncak tutkusu yüzünden eşinden boşanmış. Kerrie'nin iki kızı da annelerinin oyuncak bebeklere bu kadar para harcamasından şikayetçi. Ayrıca Kerrie, kendi kızlarına cimri davrandığını kabul etse de, bu tutkusundan vazgeçmiyor. Kızlar ise annelerinin oyuncak bebeklere bu kadar çok harcamasından şikayetçi.
Kerrie "Kızlarımı çok seviyorum, fakat bebekler tamamen annelerine muhtaç, tek istediğim kucağımda tutabileceğim başka bir tane. Kızlarım benden onlara elbise almamı istiyor fakat ileride büyüyecekleri için onlara bunun müsriflik olduğunu söylüyorum. Benim ilgim yerine kendi arkadaşlarıyla dışarı çıkmayı tercih ediyorlar" diyor. (kaynak:haberler.com)
oyuncak-bebekleri-icin-73-bin-tl-harciyor_7328_b.webp
oyuncak-bebekleri-icin-73-bin-tl-harciyor_20055_b.webp
oyuncak-bebekleri-icin-73-bin-tl-harciyor_30599_b.webp
oyuncak-bebekleri-icin-73-bin-tl-harciyor_37918_b.webp
oyuncak-bebekleri-icin-73-bin-tl-harciyor_58494_b.webp
oyuncak-bebekleri-icin-73-bin-tl-harciyor_65113_b.webp

Evlat Acısı Yaşayan Anneye Tavsiyeler makalemizi okumak
için tıklayınız

kadın kesin tedavi edilmeli,o bebeklerde çok felaket korkutucu ,çocuklarında o kadından uzaklaştırılması gerekli bence onlarında psikolojisini bozmuş kadın yazık o çocuklara

Bu anne acisi kesinlikle degil. Birçok kadin düsük yapiyor, hatta baze kadinlar 9uncu ayda yavrularini kaybediyorlar, fakat hiç bi anne böyle korkunç bebekleri satin almiyor.

Bence kadin acilen psikolog, hatta psikyatrist'e gitmesi gerek. Sanirim hem kocasi ile iliskisi zaten kötüydü ve kizlarda büyüyünce bagimsiz olmaya basladilar ve kadin eger özgüvensiz ise,... O çoçuklarin o kadinin yaninda kalmasi gerçekten saglikli degil. Biri buna bisey yapmasi lazim.

Evlat acısı değil hastalık bu : obsesyon. İki tane çocuğu zaten var yani ilk bebek özlemi de değil. Kadın tamamen takıntı yapmış. Ayrıca bebekler çok korkunç :KK1:

bende 16 haftalık düşük yaptım ve cidden psikolojim o dönem çok bozulmuştu,hala eğer doğsaydı kime benzerdi,nasıl bir yüzü olurdu diye düşünür sonrada ağlarım.ama bu kadının yaşadığı başka birşey ya,cidden normal değil.

Evlat acısı değil hastalık bu : obsesyon. İki tane çocuğu zaten var yani ilk bebek özlemi de değil. Kadın tamamen takıntı yapmış. Ayrıca bebekler çok korkunç :KK1:

Ben chuckie filminden sonra oyuncak bebekleri zaten korkunç bulurum fakat bunlar gerçekten ayri bir korkunç. Öyle bebekler benim evimde olsa yemin ile askam uyuyamazdim. :cry:

Back
X