- 23 Aralık 2018
- 4.833
- 12.046
- 138
- Konu Sahibi Summer-girl
-
Benim babamda öyle. Sen Bi bok bilmiyorsun diye diye tüm özgüvenimi yerle bir etti. Hala ezik ezik yaşıyorum ama babamdır yine yapacak bişey yokArabayi degistirecegiz. Gittik galeriye. Babam tutturdu x rengi olsun diye. Ben de hic begenmiyorum o rengi. Ben daha guzel renkli buyuk bir araci gosterince kiyamet koptu. Sehir icinde park etmek bile zormus bununla da, gencligi anlamak ne zormus da, "neredeyse 40 yasindaymisim da hala renklere takiliyormusum" da, ne halim varsa gorecekmisim de... Bir araba icin bir ton laf etti. Kendisi kocaman bir arabaya biniyor su an ama arabasi cok hantalmis falan. Hevesini aldi tabii.
Cok kirildim, kendimi cok degersiz hissediyorum. Arabasinda degilim. Cok gururluyumdur, tenezzul bile etmem arabasina. Otubusle gidip gelecegim ise. Hic sorun etmem bunlari ama sinirlenip ne halin varsa gor diye bagirmasi gucume gitti iste.
Ana gibi yar yokmus, o gidince yapayalniz hissediyormus insan kendisini.
Araba sizin mi babanızın mı anlamadım? Onun parasıysa bırakın ne istiyorsa onu alsın. Sizin paranızsa da kendiniz gidin görüşmeye.
Niye babani goturdun ki, bu babalar sacma sapan konusuyor bazen kendin ne istiyorsan onu al
O aldi bu arabayi da. Guya bana araba alacak ama yerle bir etti her seyi. Bir daha istemem arabasini.
Ne zaman durumum uygun olursa o zaman alacagim ben de ama yaptigim onca fedakarligin ustune bu tavri hic hos olmadi.
Tavrı hoş değil ama yapacak bir şey yok. İnşallah ileride kendi paranız olur da alırsınız hesap vermeden.
Arabayi degistirecegiz. Gittik galeriye. Babam tutturdu x rengi olsun diye. Ben de hic begenmiyorum o rengi. Ben daha guzel renkli buyuk bir araci gosterince kiyamet koptu. Sehir icinde park etmek bile zormus bununla da, gencligi anlamak ne zormus da, "neredeyse 40 yasindaymisim da hala renklere takiliyormusum" da, ne halim varsa gorecekmisim de... Bir araba icin bir ton laf etti. Kendisi kocaman bir arabaya biniyor su an ama arabasi cok hantalmis falan. Hevesini aldi tabii.
Cok kirildim, kendimi cok degersiz hissediyorum. Arabasinda degilim. Cok gururluyumdur, tenezzul bile etmem arabasina. Otubusle gidip gelecegim ise. Hic sorun etmem bunlari ama sinirlenip ne halin varsa gor diye bagirmasi gucume gitti iste.
Ana gibi yar yokmus, o gidince yapayalniz hissediyormus insan kendisini.
Araba rengine göre mi alınıyor
Yani benim bildiğim arabanın modeli motoru vitesi yakıtı vs belirlenir en son imkan varsa rengine bakılır
Alınacak arabayı seçmeden mi gittiniz daha büyük farklı renk arabadaki fiyat farkı 100 km de harcadığı yakıt vergisi kaskosu vs nasıl karşılanıyor
Evet bana da birisi o renk çirkin bak bu renk güzel deyip de çok farklı bir araba gösterirse o arabanın bence olan dezavantajını sayarım muhtemelen koca kadın oldun arabaya ilişkin dikkat ettiğin şey renk mi de derim
Oğluma telefon alacaktık özelliklerini araştırdı fyatını araştırdı gittik bulduk sonra orada iki rengi varmış hangisi dedik seçti
Bir de cidden merak ettim şu renkleri
Renk de tercihler arasinda degil mi? Ne demek rengine gore mi aliniyor?
Diger ozellikleri herhalde arastirdik. Oyle bir soyluyorsunuz ki duyan da diyecek ki bunlar arabayla giderken guzel renkli bir arabanin oldugu galeri gorup daldilar hemen.
Oglunuzla da karsilastirmaniz ayri bir tuhaf olmus.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?