Bir arabam var. Benim diyemedigim

bsragencc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2017
48
13
88
31
Nișanlımla ortaklasa bir araba aldik o birikmis parasini ortaya koydu bende birikmis parami ortaya koydum bir araba almak istedik ama istedigimiz arabaya paramiz yetmeyince kalanini babam tamamladı yani yarisini neyse arabayı aldik nisanlim senin ustune yapariz falan dedi sigortasi vs cok cikiyo diye yapmadik ailem ogrenince bu durumu izah edemedim babam basta dogal olarak bu duruma cok kizdi arabada daha cok benim hakkim oldugu icin arabayı Aldigimiz da ayni sehirde yasiyorduk ama suan ayri sehirlerdeyiz araba da nisanlimda kaldi annem durumdan sikayetci babam ise ben uzulmeyim diye konuyu bile acmiyor nisanlima arabayi ustume yapalim diyince tamam yapalim diyo sikinti yok falan diyo ama sadece ustume yapmakla bitmiyor sonucta ben kullanamiyorum nisanlima durumdan rahatsiz oldugumu soylesem senin benim davasi mi var aramizda der cok bozulur bikiyorum sizce bu durumu nasil cozmeliyim arabayi satip babama parayi geri mi versem bilmiyorum yardimci olun lutfen fikirlerinize ihtiyacim var

O ne güzel bir ortaklıkmış öyle, benle de ortak araba al :KK48:

Araba nişanlıda kalınca senin benim yok , sen isteyince mi senin benim oluyor... evlenmeden girmeseydiniz keşke bu işlere... nişanlına de işte araba lazım oluyor , işe gidiyorsan işi bahane et, sabah 1 saat minübüs bekliyorum sıkış tepiş gidiyorum , acil bişey oluyor elimiz ayağımız kitleniyor araba bende kalsın de.

Adam 3 kuruş koymuş arabaya çökmüş resmen:işsiz:

Araba nişanlının üzerine kalsın bari değiştirmeyin de arada size versin. Siz de kullanın. Bu arada nişanlıyken ortak şeyler almak hiç akıllıca değil. Gelin ata binmiş ya nasip demiş...

Neden ortak araba aldınız ki?
Aynı yerde de değilsiniz.
Hata yapmışsınız bence. Eğer ciddi anlamda rahatsızsanız evlenmenize çok varsa, paraya ihtiyacımız var deyip satın arabayı.

Paranın çoğunu siz vermişsiniz üstelik evli değilken!! Nişan atarsanız arabayı unutun yada evlenip boşanırsanız araba da hak iddia edemezsiniz! Bence en kısa sürede evlenin sizin iş kötüye gidecek bu gidişle

Nisanlin iyi yere acmis dukkani :)) daha evlenmeden altina araba cekmissiniz. Oh :)

Saka bi yana, bence cok gereksiz bi yatirim olmus. Paraniz bile yokmus. resmen babanizla birlesip, nisanliniza araba almissiniz. Umarim dugun tarihi yakindir da siz de biraz arabayi kullanabilirsiniz. Bence babanizin para yatirmasi hic yakisik olmamis. Arabayi size getirmeli, ya da babanizin parasini bi an once geri vermeli

Arabanın nişanlınızın üstüne olacağını bilse babanız o parayı vermezdi.Neden söylemediniz adama çok tuhaf
Ayrıca araba sizin üstünüze olunca sigorta niye çok çıkacakmış aynı yerde yaşıyormuşsunuz aldığınızda

cidden yani enayilik bu

daha evlenmeden aldığınız mal olduğu için şu an o araba tamamen nişanlınızın

neden kendi adınıza yaptırmadınız böyle iş mi olur?

araba kullanmayı öğrenin hemen ve üzerinize yaptırın daha evlenmeden nişanlınızın burnunu kaldırmışsınız

adam da ayrı gebeşmiş bunu kabul ettiyse o adamda hiç gurur yoktur. çekeceğin var.

Ay bence hemen arabayı sat parayi al .. bizim bi tanıdığın oğlu nisanliydi nişanlısına senin arabayı satalm üzerine para koyayim yüksek model alalm dems kızda tmm dems arabayı satmış gitmiş araba kiralams bir aylık kizada yeni araba bu dems kızın araba parasını da başka kızlarla yemisss.. ne insanlar var hemen satın arabayı babama para lazm deyip ..

Bu kadar sacma bisey duymadim. Kullanamazken nie araba aldiniz ben anlamadim. Acik acik soyle bence. Bozuluosa keyfi bilir. Getir ben kullancam de. Kurs alir ogrenirsin uçak mi bu kullanamıyorum diosun hem.

Hata yapmışsınız. Babanın parasıyla araba alınmasını nişanlın nasıl kabul etti hayret? Hele ki araba onun üzerine olacak ve o kullanacak. Kusura bakma ama insanda biraz gurur olur. Evli olsanız sıkıntı yok. Ama nişanlısınız siz. Mutlaka satın o arabayı, babanızın da parasını verin.

Yani niye böyle işler yapıyorsunuz da sonra bu kadar sıkıntı çekiyorsunuz? ? Evli bile değilsiniz ne gerek vardı böyle biseye

Arabayı üzerime yapsa da nişanlım başka şehirde olduğu için ben kullanamıyorum dedi gibi anladım ben.
Öylede böylede konu sahibinin bir işine yaramıyor yani.

Kullanıp kullanmamak önemli değil bu saatten sonra ben olsam direk satmasını söyleyip babama parasını veririm

Back
X