• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir arkadaşa yardım etsem mi karışmasam mı?

mlkctk

Guru
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2011
5.593
4.468
373
kızlar benım bir arkadaşım var üniversiteden.

uzun zamandır da bir ilişkisi vardı tam evlenme teklifi edecekken ayrıldılar ve çocuk dağıldı

ben sevgilisini de tanıyorum fakat hiç oturup muhabbet etmişliğimiz yok ayak üstü gördüm hep.

şimdi ben facebooktan kıza mesaj atsam mı hani arabulmak için ya da çocuğun halinden haberdar olması açısından.

yoksa bana düşmez deyip karışmasam mı siz o kızın yerinde olsaydınız kızar mıydınız?

veya bu mesaj arkadaşımı kızın gözünde küçük düşürür mü

napayım sizce karışayım mı uzaktan bakayım mı?

hımmm dagılan bir erkek?

karşısında iyi tanımadıgın bir kız arkadaş?

ayrılma sebeplerini paylaştımı çocuk seninle?

yada ona göre geri dönüş mümkün mü?

ben dağılan birinin özellikle erkekse ifşa edilmiş gibi duracagını düşünürdüm bu durumda...

sanki daha da acı çekebilme ihtimali var gibi...

Canım ben olsam karışmazdım..Sonuçta ne tepki vereceğini bilmiyorsun..
Artı kendisinin böyle bir talebi de yok..iyilik yapıcam derken durduk yere senin başın ağrıyabilir

karışmasan daha iyi sanki karşındaki insanın ne tepki vereceği meçhul

belki artık arkadaşını sevmiyordur

bu durum arkadaşının küçük düşmesine neden olabilir

ve bu yüzden arkadaşınızla aranız açılabilir.

hımmm dagılan bir erkek?

karşısında iyi tanımadıgın bir kız arkadaş?

ayrılma sebeplerini paylaştımı çocuk seninle?

yada ona göre geri dönüş mümkün mü?

ben dağılan birinin özellikle erkekse ifşa edilmiş gibi duracagını düşünürdüm bu durumda...

sanki daha da acı çekebilme ihtimali var gibi...

ayrılma sebepleri çok derin, normal ilişkilerde ki kavga mevzuları değil yani

çocuk başkasını istemiyor normal şartlarda kızın onu bırakıp gitmesi de zor aslında fakat kız güçlü bir şekilde istemiyorum deyip gitmiş

ifşa edilmiş derken ne demek istediğini anlayamadım psikocum

Ben olsam söylerdim
Hiç dayanamam böyle durumlarda bayılırım arabulmaya bu yüzden başımın ağrıdığı zamanlarda oldu ama büyük mutluluklara vesile olduğum zamanlarda oldu içinden geleni yap

Canım ben olsam karışmazdım..Sonuçta ne tepki vereceğini bilmiyorsun..
Artı kendisinin böyle bir talebi de yok..iyilik yapıcam derken durduk yere senin başın ağrıyabilir

karışmasan daha iyi sanki karşındaki insanın ne tepki vereceği meçhul

belki artık arkadaşını sevmiyordur

bu durum arkadaşının küçük düşmesine neden olabilir

ve bu yüzden arkadaşınızla aranız açılabilir.

ben de sizler gibi düşündüğüm için iki üç haftadır düşünüyorum sonuçta benden istenen birşey yok doğru diyorsunuz ama çocuğun durumu fena...kızın geri dönmesini deli gibi istiyor fakat kızdan veto yemekten korktuğu için birşey yapmıyor sadece bekliyor.

ben de sizler gibi düşündüğüm için iki üç haftadır düşünüyorum sonuçta benden istenen birşey yok doğru diyorsunuz ama çocuğun durumu fena...kızın geri dönmesini deli gibi istiyor fakat kızdan veto yemekten korktuğu için birşey yapmıyor sadece bekliyor.

Yaa canım ne demek veto yemekten korktuğu için beklemek:53:,deli gibi istiyorsa birşeyler yapar..
Hadi erkek arkadaşının ne hissedeceğini geçtim şu anda kızın gözüyle bakıyorum
ben sinir olurum,kendi bir şey yapamıyor da araya aracı katmış..ne kadar özgüvensizmiş diye düşünürüm..

ayrılma sebepleri çok derin, normal ilişkilerde ki kavga mevzuları değil yani

çocuk başkasını istemiyor normal şartlarda kızın onu bırakıp gitmesi de zor aslında fakat kız güçlü bir şekilde istemiyorum deyip gitmiş

ifşa edilmiş derken ne demek istediğini anlayamadım psikocum

AYRILIKTA acı çeken TARAF olmak erkek için daha zordur(gurur meselesi )

Sen araya girince KIZ bunu bir şekilde öğrenecek

Sen falancanın haberi yok sadece bir denemek istedim de desen seni erkek arkadaşı görevlendirdi sanacak,

Adamın gururu bir kez daha kırılır sa...bunu kastettim...

Ayrılma sebepleri böyle karmaşık bir şeyse girme araya...

İyi olur Allah'tan ,kötü olursa senden bilirler...

Bence çok hassas bir durum...içime doğan budur arkadaşım...

kimse aşk acısı çekmesin

Çeksin yaaa,gerçek aşk olsun da acısından anlaşılsın :))

yoksa kaç aydır bekliyom öpmedi gitti aşk meşk değil,

acısını çekin çekmesine de dozunda olsun,savaş değil BARIŞ OLSUN...

SONSUZA KADAR MUTLU YAŞAYIN:))

20 li yaşlar,aşk kıymetini bilin,,acısıyla ,tatlısıyla...

Bence hiç karışma.
Çünkü bu durumda erkek küçük düşmüş olur.
Hatta kız haksız bir şekilde terkettiyse bir de üstüne ego tatmini yaşar.

Zaten olacağı varsa er ya da geç kavuşurlar birbirlerine.
Hem belki de böylesi daha hayırlıdır her ikisi için de...

Karışma sen gönül işine karışılmaz kızın tepkisi de arkadaşının tepkisi de belli olmaz. Derin diyorsun birde ayrılma sebeplerine uzak dur sen canım.

O kadar seviliyorken bırakan biri size inanmaz ve başka başka şeyler çıkarabilir ne kadar iyi niyetle yazarsanız yazın.

Arkadaşım aradı dün,eylül bana senin oralardan ev bakarmısın kiralık dedi,hayırdır taşıncakmısınız dedim ,yok ben taşıncam dedi,saçmalama noldu dedim,gelince anlatırım dedi,işyerime geldi,ayrıldık eylül dedi,boşanma kararı aldık dedi,baya bir anlattı,diyecek bişey bulamadım ,en son söylediği çok acıttı içimi,eylül kahretsin ki çok seviyorum dedi,
neyse ben çok üzüldüm tabi,varmı eşinin face i filan dedim ,napıcaksın dedi ,dedim ver yazıcam ona,saçmalama hayır dedi,dedim telini ver hayır dedi,nerde çalışıyo dedim,söyledi ,o gittikten sonra netten buldum iş telefonunu aradım ,kadın efendim dedi ,merhaba öncelikle beni ne olur yalnış anlamayın dedim ben eşinizin iş arkadaşıyım,böyle böyle oldu,dedim ,bende evliyim ,üstelik çocuğunuz da var yapmayın bir şans daha verin,kolay değil yuva kurmak dağıtmayın dedim,bir hemcinsiniz olarak içim acıdı üzüldüm dedim
kadın bana,teşekkür ederim ,duyarlılığınız için ama özelimizi bilemessiniz,karışmasanız iyi olur,bu karar kolay verilmedi,siz anlayamassınız dedi ve biz 12 yıllık evliyiz ,bir olayda bu hala gelmedi elbette ,yaşanan çok şey var ve bu bizim kararımız dedi,bende öylece kalakaldım ,bişey bulamadım söyleyecek,haklıydı da aslında ,hiç karışmamam gerekiyordu,
slzde karışmayın bence ,aynı duryma düşebilirsiniz.

Bencede karismayin, sonra arada siz kötü olursunuz... Arkadasiniz fena haldeyse elinden geleni yapsin geri kauanmak icin, ama tabii kizin düsünceleride önemli belkide artik hiiiccc istemiyor, erkek ne yapsa bos... Yani onlar kendi aralarinda cözsünler durumu... Siz arkadasinizin yaninda olun, kafasini dagitmaya,konusmaya ihtiyaci olursa yaninda olun,ama iliski durumuna karismayin derim... Simdi kötü haldedir zamanla toparlanir, olan olur, siz uzaktan izleyin derim...

Bence kendinizi onun yerine koyun. Bazen küçük yardımlar sayesinde ilişkiler kurtarılabilir. Ne olabilir ki en fazla teşekkürler ama kararım kesin vs der. Denemeye değmez mi?

Back
X