Bir arkadaşın sizden soğuması için

Larina

CarpediEm Daha NE DİYEM:)
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
1.467
58
683
İzmir
Kızlar işimden gücümden vakit ayıramadığım için arkadaşlarımla görüşemez oldum..Bu durum bende sıkıntı yaratmazken bazı arkadaşlarım beni oldukça yoruyor..ben zamanın işte nasıl geçtiğini bile anlamıyorum kii çalışanlar bilir bi an önce evime gideyim ayaklarımı uzatıp yatayım olayını..devamlı mesaj atıp niye gelmiyorsun diyor özelliklede bir arkadaşım..açıklıyorum durumumu eve geldiğimde zaten çok yorulmuş oluyorum diyorum..hafta sonuda o müsait olmuyor..gene anlamıyor..şimdi gene mesaj atmış aşk olsun gibilerinden ya ben nasıl anlatıcam derdimi..bi bilen varsa akıl vericek olan sevinirim..

birincisi, sizi anlıyorum bende çalışan biriyim kimseyle görüşemiyorum. İkincisi istesek zaman yaratabiliriz belki :) boşverin gitsin

canım hafta içi iş çıkışı görüşelim dedim akşam çıkamam dedi..haftasonu kendi müsait değil..ama yaptığı artık resmen tacize giriyor..birden huzursuz oluyorum o böle imalı mesajlar attığında..açıklıyorum da durumumu herkesin kndi hayatı var insaf ya :(

Arkadasinizin sogumasini mi istiyorsunuz, yoksa gorusmek mi istiyorsunuz anlamadim...

Ama birseyi biliyorum. Gorusmek isteyen insan gorusur. Herkesin bir hayati, mesguliyeti var, bir tek sizin degil. Aranizda anlasip bir bulusma karari vermek sizin elinizde. Anlattiginizdan sanki herkesten tamamen izole yasiyormussunuz gibi gorunuyor. Kimse o denli mesgul olmaz.

Ha yok, gorusmeyelim, aramiz acilsin diyorsaniz, o daha da kolay. Mesajlarina gecistirici cevaplar verirsiniz. O da gitgide sogur, bir zaman sonra kendi de istemez gorusmek, mesajlari birakir.

görüşmek istiyordum fakat beni bahaneleriyle yorduğu için artık bende görüşmek istemiyorum..üstelik mesajlarına cvp verme dediniz bunu bir sene yaptım..fakat o mesajlar hiç kesilmiyor..saplantı mı oldu acaba onda bu durum..

sapık sanırım.. İş yoğunluğu içinde vakit ayırıp akşam görüşelim diyorsunz, çıkamam diyor. Hafta sonu yine görüşmek istiyorsunuz ama kendisi müsait olmuyor.
Ne olsun istiyor anlamadım.. Çalışmıyor mu bu şahıs? Sizi çalıştığınız için kıskanıyor olabilir mi?

klasık bı söz vardır;

arkadaşından kurtulmak istiyorsan,ona borç para ver :1:

sapık sanırım.. İş yoğunluğu içinde vakit ayırıp akşam görüşelim diyorsunz, çıkamam diyor. Hafta sonu yine görüşmek istiyorsunuz ama kendisi müsait olmuyor.
Ne olsun istiyor anlamadım.. Çalışmıyor mu bu şahıs? Sizi çalıştığınız için kıskanıyor olabilir mi?

canım sapık demen beni baya güldürdü :))) eli boş oturuyor cnm aynen öyle..herkese mesaj atıomuş diğer arkadaşlara da nie görüşmüyoruz vs die..sapık diyemiyorum çünkü çok eski bir arkadaşım..önceden böyle değildi..ama herkese her gün mesajlar atıomuş görüşelim die..görüşenler olmuş..çok yanlızım ya sizde çalışmayın vs diomuş :) anlatırken gülme geliyor ama çok saçma değil mi?

İş hayatının yanında sosyal hayat da önemlidir ama arkadaşını bunu abartmış sanırım diğer arkadaşlarına da böyle davranıyorsa:) Çok yakın bir arkadaşınız değilse biraz fevri davranabilirsiniz. Arkadaştır tamam da bu kadar ısrar etmesi hoş değil.

çalışıyorsun sonuçta kendine tabiki vakit ayıracaksın, haftasonları da arkadaşın müsait olmuyorumuş zaten o zamanda sen sitem et olsun bitsin

Cnm calismiyo evde oturuyosa cani sıkılıyodur kesinn
Benide cok boğar ustume gelen insanlar zaten görüşmek istesen bisekilde zaman ayarlarsin hergun degil tabi benimde cevremde var 2 3 kişi suan surekli arayip hadi hadi buluşalım diyen yine geldiler bana boguldum senin gibii:((

Back
X