Bir aşılamadan sonra gelen kendiliğinden gebelik

Bugün bebeğimin ilk ultrason fotoğrafını aldım küçücük bir noktanın beni bu kadar duygulandıracağım hiç düşünememiştim 🥹
Ne güzel maşallah Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah. Benimde aşılama tutmadı bende kalsam keşke kendiliğinden Bide benim bu ay aşılamadan sonra adetim bir gün sürdü ikinci gün yok normalde böyle değil neden böyle oldu acaba doktora yazdım o da cevap vermedi ona da ayrı uyuz oldum. Sorduğum sorulara cevap vermiyor tubbebek yaptırmaya geldiğinde konuşuruz deyip kestirip attı.Bende gelirmiyim sana böyle yaparsan 😔

Bugün bebeğimin ilk ultrason fotoğrafını aldım küçücük bir noktanın beni bu kadar duygulandıracağım hiç düşünememiştim 🥹
Bende aşılama olumsuz olduğunu söylediğinde doktor hiç bu kadar uzulecegimi düşünmezdim ağlaya ağlaya çıktım doktordan iki gündür anca kendime gelmeye başladım. Hep derdim olumsuz olsada üzülmem fazla bunu da denedim olmadı tüp bebek yaparım ama öyle değilmiş içten içe çok umut bağlamisim😔

Bende aşılama olumsuz olduğunu söylediğinde doktor hiç bu kadar uzulecegimi düşünmezdim ağlaya ağlaya çıktım doktordan iki gündür anca kendime gelmeye başladım. Hep derdim olumsuz olsada üzülmem fazla bunu da denedim olmadı tüp bebek yaparım ama öyle değilmiş içten içe çok umut bağlamisim😔

İnsan birşeyi çok istedikçe Allah bizi sabırla imtihan ediyor ama şuna emin olabilirsin ki birşeyi kafaya takmayı ne zaman bırakırsan o zaman güzel şeyler oluyor

Back
X