Saç Bakım Ürünleri Bir avuç saç

Elmalokumu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2015
670
1.674
28
Merhaba arkadaşlar, yardimci olan herkese şimdiden çok teşekkür ediyorum. Benim sorunum saçlarımın az ve ince telli olması . Dökülme problemim pek yok ama saçım genetik olarak az ve ince telli. Tabi ki yapısının tamamen değişmesini beklemiyorum ama etki edebilecek ürünler vardır diye düşünüyorum . Kullanabileceğim ürünler tavsiye edebilecek olan var mı ? Evde hazırlanan maskeleri beceremediğim için hazır şeyler onerirseniz sevinirim :)

Bu forumu kimse okumuyor mu ? Başka bir yere mi açmam lazım ki konuyu ?

Davines Replumping serisi, kullanıldığı sürece saçlara hoş bir dolgunluk veriyor.

Araştır canım, bunun dışında ben bir çözüm bulamadım çünkü...

Doğum kontrol hapı falan filan katıyorlar , Bunlar etkili mi yoksa söylenti mi sadece ?

Bi de rectiwa diye bir şampuan kullanıyorum eczaneden aldım , sizin söylediğinizle birlikte ağır olur mu ki

Doğum kontrol hapı falan filan katıyorlar , Bunlar etkili mi yoksa söylenti mi sadece ?

Bi de rectiwa diye bir şampuan kullanıyorum eczaneden aldım , sizin söylediğinizle birlikte ağır olur mu ki

Bak şimdi tatlım, saç tellerimiz saç kökleri tarafından üretilir, genetik özelliklere bağlı olarak bu köklerin bir çapı vardır ve ne yaparsan yap o kökler normalin dışında kalınlıkta bir saç teli üretemez bu insan biyolojisine aykırı.

Diyelim normal tellere sahip bir kişi saçlarını oryal ile açtırdı, bu açıcı sürülen yerlerdeki saç tellerinin incelmesine sebep olur fakat kökten uzayan saç yine eski kalınlığında olur.

Sözün özü, doğum kontrol hapı daha çok dht problemine bağlı dökülmelerde saçların dökülmesini bir miktar önlemeye ve normalden bir miktar daha hızlı uzamasına yarar ama saç çapında bir değişiklik yapmaz. Bunu sağlayacak herhangi bir ürün de yok zaten.

Yani yapabileceğin tek şey, saçları dışarıdan destekleyip saç tellerini bir dahaki yıkamaya kadar sarıp sarmalayıp kalınlaştıracak ürünler kullanmak.

Rectiwa adında bir şampuan hiç duymadım, kendim için yalnızca sülfatsız ve profesyonel ürünler kullandığım için bilgim yok tatlım.

Saç yapısının degismesi imkansız yani acı gerçekle yüzleştim :) , çok teşekkür ederim bilgiler için

Saç yapısının degismesi imkansız yani acı gerçekle yüzleştim :) , çok teşekkür ederim bilgiler için
Rica ederim canım. İyi yönde değişmesi maalesef mümkün değil lakin hormonel dengesizlikler, yaşlanma gibi faktörler söz konusu olduğunda saç kökleri yeterince beslenemediğinden saç telleri incelebilir bu da kötü yönde değişim oluyor. Keşke şöyle bir krem sürsek saç tellerimiz iki misli kalınlıkta çıksa ama

Keşke olsaydı gerçekten , sizin saç azlığı var mı yoksa sadece ince tel problemi mi var ? İyi ki yazdınız yoksa doğum kontrol hapı falan uğrayacaktım .

Keşke olsaydı gerçekten , sizin saç azlığı var mı yoksa sadece ince tel problemi mi var ? İyi ki yazdınız yoksa doğum kontrol hapı falan uğrayacaktım .

Saçlarım ince telli ve normal gürlükte, pırasa gibi de düz. Tipik slav saçı işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…