Calisma hayatim cok surmedi basliktan da anlasildigi üzere. Basindan sonu belliydi aslinda ve gectigimiz cuma cikacagimi soylediler birim sorumlumuz ve oda arkadaslarim şok gecirdik uzun olur anlatsam ama elle tutulur hicbirsey yok herkesin ilk aklina gelen benim torpilsiz olmamdi bilmiyorum bu sekilde yorumlar aldim ben hala anlam veremiyorum canım cidden cok sıkkın.
Neyse esas konu şu ki pazartesi günü cikisimi almaya gidecegim bu kisa surede sigortam da islemis bana calistigim kadar surenin ucretini oderler mi? Belki cok bir miktar degil bu ama ogle yemeklerimin yol paramin is adina girdigim maddi harcamalarimin karsiligini almak istiyorum. Bilginiz var mi kızlar yarin gittigimde gafil avlanmak istemiyorum.
Neyse esas konu şu ki pazartesi günü cikisimi almaya gidecegim bu kisa surede sigortam da islemis bana calistigim kadar surenin ucretini oderler mi? Belki cok bir miktar degil bu ama ogle yemeklerimin yol paramin is adina girdigim maddi harcamalarimin karsiligini almak istiyorum. Bilginiz var mi kızlar yarin gittigimde gafil avlanmak istemiyorum.