• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir ay dolmadan isten cikarildim 10 gunluk ucretimi oderler mi?

İnanın ki şuan ne düşündüğünüzü çok iyi anlıyorum. İnsan kendisini gerçekten kullanılmış hissediyor. Ben inat ettiğim için ciddi şekilde araştırma yapmıştım zamanında. O nedenle sözleşmede feshetme ibaresi olsa bile, bunu size iki hafta önceden haber vermek zorundalar. Hatta SGK ya göre iki hafta önce haber verildikten sonra da çalışan kişiye günde 1 saat de iş arama izni verilmeli diye kural var. Mutlaka şikayetinizi gerçekleştirin. Her durumda haklısınız. Ayrıca kurumsal olmadığı müddetçe hiçbir iş yerinde anlaşma imzalamamaya da özen gösterin. Bu konuyla alakalı olarak 170'i arayın. Her yönüyle bilgilendirilirsiniz.
Kurumsaldi hem de cok cok iyi bilinen bir yer. Yillardir issizlikle ugrastim aptal saptal mulakatlar gördüm tam sans güldü dedim olaya bakin hep sansimi baskalarina verdim hep birileri onume gecti inanin 3 bucuk yillik evliyim millet cocuk cocuk diye baski yapiyor hayir once iş dedim karsi ciktim 30 yasindayim ve artik pes ediyorum. Birilerinin yegenleri bir yerlere geliyor klavyede w tusu nerde bilmeyen vasifli ama vasifsiz insanlar kadrolu oluyor daha mücadele edemiyecegim sinirlerim bozuluyor artik zaten rahatsizligim var tedavi görüyorum bir yandan omur boyu surecek kendimi uzemeyecegim artik.
Offf icimi döktüm boyle uzun oldu kusura bakmayin. Bi hevesle uniye baslayan gençlere üzülüyorum umarim bazi seyler degisir dengelenir de bizden sonrakiler görür.

Bilgilendirdiginiz icin cok tesekkur ederim bu sitenin yonunu cok seviyorum.

Evet parami alacagim bugün gittim. Ama dava da açabiliyormusum ise donus davasi. Burdaki arkadasin söylediği gibi iki hafta önce haber vermeleri gerekirmis istedikleri kadar deneme suresi olsun farketmezmis. Bu deneme suresi sirketlerin cikardigi biseymis zaten. Bakalım hayirlisi hakkimin pesine dusecegim cok incinmisim aklima geldikce hala üzülüyorum.

Back
X