Bir ayakkabı meselesi part 2

Serenad5

Canım oğlum..
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2016
3.900
7.090
158
Slm kızlar.. Ayakkabı konusunu hatırlayanlar vardır, hatırlamayanlar için şunu al bunu alma kavgası tüm alttan almalarıma rağmen şiddetle sonuçlandı ve ben bugün dava açtım.. Güçlü durmaya çalışıyorum, güçlüyüm ara ara yıkılacak gibi oluyorum.. Motive edici cümleler lazım öyle anlarda okuyup güç alabileyim.. Çalışıyorum sıkıntı yok.. Ve zaten bu kaçıncı ayrılık süreci.. Ama bu kesinlikle son şiddet olduğu için.. O kadar verdiğim şansa yanıyorum.. Başka neye yanmalıyım.. Bazen çok huzurlu ve mutlu oluyorum, elimden gelenin fazlasını yaptığım için, bazen de payıma düşen kader sana ne diyeyim diye arabeske bağlıyorum.. Velhasıl söz sizde....

Şiddetin azı,çoğu ya da nedeni olamaz. Kesinlikle en doğru kararı vermişsiniz. Kadına el kaldıran yaratıkla daha fazla aynı evde kalmanız, kendinize olan saygınızı kaybetmenize neden olurdu. Hayat asıl şimdi başlayacak sizin için.

Slm kızlar.. Ayakkabı konusunu hatırlayanlar vardır, hatırlamayanlar için şunu al bunu alma kavgası tüm alttan almalarıma rağmen şiddetle sonuçlandı ve ben bugün dava açtım.. Güçlü durmaya çalışıyorum, güçlüyüm ara ara yıkılacak gibi oluyorum.. Motive edici cümleler lazım öyle anlarda okuyup güç alabileyim.. Çalışıyorum sıkıntı yok.. Ve zaten bu kaçıncı ayrılık süreci.. Ama bu kesinlikle son şiddet olduğu için.. O kadar verdiğim şansa yanıyorum.. Başka neye yanmalıyım.. Bazen çok huzurlu ve mutlu oluyorum, elimden gelenin fazlasını yaptığım için, bazen de payıma düşen kader sana ne diyeyim diye arabeske bağlıyorum.. Velhasıl söz sizde....
Çalışan bir kadın olarak bir şey alacağım zaman nezaketen eşime sorarım. Birkaç kere alma demişliği var. O da bana gerçekten yakışmadığı içindi. Hak verdim de. Ama ben de çalıştığım halde alma dese deli olurum herhalde. Ben niye çalışıyorum istediğim hayatı yaşayamıyorsam

Eski konunuzu da okudum. Aynı babam olacak adam gibi eşiniz. Anneme din din deyip kadını her şeyden mahrum bırakıp bize baskı uygulayan adam, başı sıkışınca dini yazılarla anneme ders vermeye çalışan adam meğer annemi aldatıp, ahlaksızlık yapan, pis bir adammış. Boşandılar şimdi. Emin olun eşiniz dindar falan değil, zihni pis. Babam el kremi sürdü diye kavga çıkarırdı ama kendisi parfüm sıkıp sıkıp güzelce giyinip işe giderdi. Meğer iş yerinden birini bulmuş kendine falan. Eşinden kork derim

Çalışmayan bir kadın olduğum halde canım birşey almak istediğinde gidip alıyorum, eşime sorma gereği duymuyorum. Her kadının kendine göre ihtiyaçları vardır ve bunu erkekten izin alarak yapmak zorunda değildir. Siz hem kendi paranızı kazanıp hemde istediğinizi alamıyorsanız büyük bir sorun bence. Şiddet kısmı zatrn olayı koparmış iyi yapmışsınız hakkınızda hayırlısı olsun.

Eski konunuzu da okudum. Aynı babam olacak adam gibi eşiniz. Anneme din din deyip kadını her şeyden mahrum bırakıp bize baskı uygulayan adam, başı sıkışınca dini yazılarla anneme ders vermeye çalışan adam meğer annemi aldatıp, ahlaksızlık yapan, pis bir adammış. Boşandılar şimdi. Emin olun eşiniz dindar falan değil, zihni pis. Babam el kremi sürdü diye kavga çıkarırdı ama kendisi parfüm sıkıp sıkıp güzelce giyinip işe giderdi. Meğer iş yerinden birini bulmuş kendine falan. Eşinden kork derim
Zaten kişi kendinden bilir demişler. Aşırı kıskançlar genelde pis zihniyetli oluyor

Yanacak birşey yok arkadaşım nice kadın ekonomik özgürlüğü de olduğu halde bi cesaret edip ayrılamadan ömürlerini şiddet görerek geçiriyor. Sen gene dik durmuşsun kendine saygını korumuşsun hayırlı olsun yolun açık olsun

Hekal olsun. Kararinizdan dolayi tebrik ederim. Adamin normal olmadigi belliydi zaten.
Gelgitlerin olacak. Bu normal. Bunu hep yasadik. Ama asla kararindan vazgecme. Her dondugunde daha beter olur. Ara ara arabesk takilirsin ama o da gelip geciyor. Her ayriligin bir travma sureci var. Merak etme geciyor. Ozgurlugunun tadini cikar. Istedigin gibi giyin, ye ic keyfine bak.

Yaa bu eski konulara nasıl bakıyorsunuz?

Back
X