Bir ayakkabı meselesi..

Serenad5

Canım oğlum..
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2016
3.900
7.090
158
Slm kızlar... Gerçekten daraldım, bunaldım ne yapacağımı bilemiyorum..Gönlümce bir ayakkabı bile alamıyorum.. Yine bir ayakkabı alma durumum kavgaya dönüştü, ne yapayım yalın ayak mı dolaşayım..Eş kişisi yok topuklu olmasın, yok açık olmasın diye ayakların gözükmesin{kapalıyım} bunalttı.. Diyeceksiniz ki kendi başına al, ee o zaman da istediği gibi olmazsa giydirmez..hep kendini haklı çıkarmak için bir yolunu buluyor özellikle dinden, kapalılıktan, koca hakkından giriyor.. Sitelere giriyor bunlarla ilgili yazılar bulup bana atıyor... Konu din değil oraya taşınmasın, ben bu adamı nasıl kıyafetime, şuyuma, buyuma karıştırmamayı başaracağım.. Tepkimi koydum, şu anda da kendine çekidüzen verene kadar konuşmak istemiyorum diyip psikolojik şiddet uyguluyor.. Boşanma dışında ne yapabilirim..

Slm kızlar... Gerçekten daraldım, bunaldım ne yapacağımı bilemiyorum..Gönlümce bir ayakkabı bile alamıyorum.. Yine bir ayakkabı alma durumum kavgaya dönüştü, ne yapayım yalın ayak mı dolaşayım..Eş kişisi yok topuklu olmasın, yok açık olmasın diye ayakların gözükmesin{kapalıyım} bunalttı.. Diyeceksiniz ki kendi başına al, ee o zaman da istediği gibi olmazsa giydirmez..hep kendini haklı çıkarmak için bir yolunu buluyor özellikle dinden, kapalılıktan, koca hakkından giriyor.. Sitelere giriyor bunlarla ilgili yazılar bulup bana atıyor... Konu din değil oraya taşınmasın, ben bu adamı nasıl kıyafetime, şuyuma, buyuma karıştırmamayı başaracağım.. Tepkimi koydum, şu anda da kendine çekidüzen verene kadar konuşmak istemiyorum diyip psikolojik şiddet uyguluyor.. Boşanma dışında ne yapabilirim..
Sana ne diyeceksin ! Herkesin dini kendine ben belki günaha girmek istiyorum diyeceksin (tövbe estağfurullah) ha eş hakkı derse de sen benim hakkımı çok mu gozetiyorsun diyeceksin (gozetiyor mu?)

Birlikte bi yere gideceğiniz zaman ayağınıza naylon poşet geçirin ve yürüyün dayanabildiğiniz yere kadar. Tövbe edip karışmaz, minik cinnet hali yansıtın. İçim daraldı adınıza. Dini kullanıp ayarlarınızla oynamasına izin vermeyin. Deli olabilir

Sana ne diyeceksin ! Herkesin dini kendine ben belki günaha girmek istiyorum diyeceksin (tövbe estağfurullah) ha eş hakkı derse de sen benim hakkımı çok mu gozetiyorsun diyeceksin (gozetiyor mu?)
Ben de ona kadının koca üzerindeki haklarını atıyorum.. Kısasa kısas.. Ama yok anlamıyor..

Sizin ayağınıza bu kadar karışıyor ya herşeyi dört dörtlük yapıyor mu sevgili kocanız?
Hayır çok dindar bi insan değildir.. Namaza bile 1 haftadır başladı ve sabahları kılmıyor.. Sadece kıyafeti dine bağlayıp aklınca ordan yürüyor ki bi şey diyemeyeyim.. Ya da dini sadece kadının kıyafeti olarak algılıyor..

Bende kapaliyim.ayagim acik olunca kendimo ciplak gibi hissediyorum siz rahat edebileceksen al
Ben rahat ediyorum açıkçası.. Bi de yazlık ayakkabılara çorap olmuyor.. Ha ten çorap giyerim dedim onda da bi kere çorapsız giyeceğim dedim diye artık uzattı susmadı..

Açık ayakkabı ile kapalığı nasıl bağlamış eşiniz
Açık ayakkabı olunca ne oluyormuş
Eşinizin zihniyeti iğrenç geldi fikri neyse zikri o olurmuş

Açık ayakkabı ile kapalığı nasıl bağlamış eşiniz
Açık ayakkabı olunca ne oluyormuş
Eşinizin zihniyeti iğrenç geldi fikri neyse zikri o olurmuş
Yok gerçekten o anlamda bir zikri olmadığına eminim... Ben modern kapalı olmak istiyorum, o neredeyse çarşafa girmemi istiyor.

Nasıl konu din değil? Konunun çıkış noktası din bal gibi.

Eşiniz milletin ayaklarından tahrik oluyor ki sizin de açık ayakkabı giymenizi istemiyor demek ki. Ziyan tek kelimeyle.
Kıyafetime, ayakkabıma nasıl karıştırmamayı başarabilirim.. Konu bu..

Back
X