kızlar ya adet oldum bittim 2 gün sonra hooop bida.hemde normal adet gibi.kistim vardı ve soğan suyu içiyordum kistimi attı bilmiyorum ama bugün sağ kasığıma hafiften ağrı girdi.yumurtlama oluyormu emin değilim ama yumurtluyorsam bu kanamam daha bitmedi ya ne yapacam bilmiyorum.bu ayda mı bebiş hayali suya düştü
canım soğan suyu 1cm den büyük kisti olanlara yaramıyormuş.. seninki ne kadardı bilemiyorum ama kesinlikle kisti olanlarda kanama yapıyormuş.. inşallah atılmıştır kistin.. yine de bir dr a görün derim..
nasıl yani kisti attı bu arada daha kanaman var bismillah hemen umutsuzluğa düşünüyosun kistin hangisi canım
canım soğan suyu 1cm den büyük kisti olanlara yaramıyormuş.. seninki ne kadardı bilemiyorum ama kesinlikle kisti olanlarda kanama yapıyormuş.. inşallah atılmıştır kistin.. yine de bir dr a görün derim..
canım bilmiyorumki kisti attığını dr uzakta gidemedim.su kisti adetle atar demişti atmamıştı önceki adetimde.
peki kistin hangisi ne kadar kullandın soğan kürünü eğer kisti atmışsan ne güzel işte ilişkiye gir temizlendiğinde gebeliğe engelmiydi kistin
bende soğan suyu kürüyle 4,5 cm lik kistimden kurtuldum ..ama bende öyle ara kanama falan yapmadı adetle beraber atmışım..her ay kontrole gidiyorum kist geri gelirse diye korkudan...bence sen bir doktora görün için rahatlar
canım çok ağrın olmuşmuydu seninde.
ağrım olmadı kürü uygularken ...sadece adet dönemim o ay çok yoğun ve ağrılı oldu sonra kontrolde kistim yoktu dünyalar benim olmuştu ..çikolata kisti benimki birde ameliyat demişti doktorsonra şok oldu tabi dr. ben 3 ay üst üste üşenmeden yaptım garanti olsun diye şimdi her ay kontrole gidiyorum kist yok
ama dediğim gibi bende adet öncesi ne ağrı ,ne lekelenme ne de kanama olmadı...herkesin bünyesi farklı bunuda göz önünde bulundurmak lazım ....inşallah şifa olmuştur sana da
canım çok ağrın olmuşmuydu seninde.
ağrım olmadı kürü uygularken ...sadece adet dönemim o ay çok yoğun ve ağrılı oldu sonra kontrolde kistim yoktu dünyalar benim olmuştu ..çikolata kisti benimki birde ameliyat demişti doktorsonra şok oldu tabi dr. ben 3 ay üst üste üşenmeden yaptım garanti olsun diye şimdi her ay kontrole gidiyorum kist yok
ama dediğim gibi bende adet öncesi ne ağrı ,ne lekelenme ne de kanama olmadı...herkesin bünyesi farklı bunuda göz önünde bulundurmak lazım ....inşallah şifa olmuştur sana da
inşallah canım ya seninki iyi gitmiş o zaman çikolata kistinin zorluğunu internette okudum.bebek olmadımı peki daha doğrusu istemiyormusunuz?
inşallah canım ya seninki iyi gitmiş o zaman çikolata kistinin zorluğunu internette okudum.bebek olmadımı peki daha doğrusu istemiyormusunuz?
öğrendiğim gün bu kisti dünyam başıma yıkılmıştı...doktor ameliyat olmamı bebeği engelleyeceğini söyledi dehşete kapıldım internette okuduklarım iyice korkuttu beni ....2 yıla yakındır korunmadım ama hiç hamile kalamadım ...bu kürü denedim ilk ay küçüldü 1 cm den küçüktü doktor şaşırdı v.s derken 2 ay sonra ben başka doktora gittim tavsiye üzerine ..doktor kistimin nasıl olduysa gittiğini üstüne basa basa söyledi inanamıyordum çünkü...sonra rahimde yara çıktı 2 hafta önce yarayı dondurdum doktorum ,bu ay adetin 2 günü test yapılacak gel dedi ...bebek için tedaviye başlayalım artık dedi inşallah kavuşuruz bebeğimize en kısa zamanda herşey o küçük meleğe kavuşmak için önümüzdeki dönemde inşallah
öğrendiğim gün bu kisti dünyam başıma yıkılmıştı...doktor ameliyat olmamı bebeği engelleyeceğini söyledi dehşete kapıldım internette okuduklarım iyice korkuttu beni ....2 yıla yakındır korunmadım ama hiç hamile kalamadım ...bu kürü denedim ilk ay küçüldü 1 cm den küçüktü doktor şaşırdı v.s derken 2 ay sonra ben başka doktora gittim tavsiye üzerine ..doktor kistimin nasıl olduysa gittiğini üstüne basa basa söyledi inanamıyordum çünkü...sonra rahimde yara çıktı 2 hafta önce yarayı dondurdum doktorum ,bu ay adetin 2 günü test yapılacak gel dedi ...bebek için tedaviye başlayalım artık dedi inşallah kavuşuruz bebeğimize en kısa zamanda herşey o küçük meleğe kavuşmak için önümüzdeki dönemde inşallah
rabbim çok bekletmez de sana hayırlı ve sağlıklı bir evlat versin inşallahh:))
rabbim çok bekletmez de sana hayırlı ve sağlıklı bir evlat versin inşallahh:))
Amin canım inşallah bana ve isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip olsun
canım adetime 5 gün var bakalım yarın erken gebelik testi yapıcam:)popp sende yokmu canım bebiş falan.bbz arkadaşım sendemi tedavi olusun?
canım adetime 5 gün var bakalım yarın erken gebelik testi yapıcam:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?