Bir ayda üç ay başı

Ggulbeseker

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2018
168
53
48
Hanımlar 4 Eylül'de bebeğimi düşürdüm aradan neredeyse bir buçuk ay geçti bugün normalde yumurtlama dönemi ama akintim kahverengi ve hafif kanamalı geliyor iki hafta önce de böyleydi yumurtlama döneminde kahverengi ve kanamalı sizce neden böyle oluyor?

Yumurtlama döneminde kahverengi akintilar olabiliyor yumurtlama kanamasi deniyormus. Doktor söylemişti.

hayır yapmadı doktoru sevmedim zaten
Canım bazi doktorlara acayip sinir oluyorum. Sevmediysen kesinlikle degistirmelisin. Hasta psikolojisinden anlamasi lazim. Güleryüzlü olmasi sart degil hayat bu hangimizin yuzu hep guluyor ama o kadar cok yanlış tanı yanlış tedavi var ki. Basimdan gecti bazi seyler biliyorum Allah hepimizi iyilerle karşılaştırsın insallah

Canım bazi doktorlara acayip sinir oluyorum. Sevmediysen kesinlikle degistirmelisin. Hasta psikolojisinden anlamasi lazim. Güleryüzlü olmasi sart degil hayat bu hangimizin yuzu hep guluyor ama o kadar cok yanlış tanı yanlış tedavi var ki. Basimdan gecti bazi seyler biliyorum Allah hepimizi iyilerle karşılaştırsın insallah
amin canım amin teşekkür ederim

Back
X