Bir aydır ayrıyız.Ama. Kandil Mesajı Bekliyormuş...

Huzunhuzunnn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2018
497
197
33
40
1 aydır ayrıyız..1 yıldır görüstüğüm çok sevdiğim adamdan...Bir ay olacak nerdeyse hiç irtibata geçmedim bana ulaşma çabalarına rağmen.Benim tarafımdan oluşan kıskançlık güvensizlik ilgisinin yetersizliği sevildiğime emin olama bunlar ayrılma sebepleriydi.Bugün bir gonderi yapmış Kandil de bile hatırlanmıyorsam unutulmuşum demekki diye...Bunun üzerine evet ya dddim bari hayırlı kandiller dileyim özledim de açıkcası.Diledim de hemen cvb geldi seni çok özledim dedi oda bana hayirli kandiller fala dedi sonra çok müsait değilim yazamayabilirim dedi görüşürken de yapardı cvb veremezsem anla pek yazmaya müsait degilim derdi.Ama bugün söyleyince yine sinir oldum pişman oldum yazdigimada...Koca adam bu arada ikimizde 30 lu yaşlardayız...Of kafa karışık yine arkadaşlar sanırım dertleşmek istedim

İçinize sinmemişse boşuna kendinizi kandırmayın bu kadar ısrarla irtibata geçmek isteyip müsait olamayabilirim yazamayabilirim gibi şeyler olması düşündürücü. Yeterince değer vermiyo ki bu düşüncelere kapılmışsınız konuşmak isteyen adam her zaman fırsat yaratır kendini paralar yinede yazar çok rahat biriymiş veya kaybetme korkusu yok.

Sizi sevdiğini düşündüm. Çok özledim yazmış. Bana yalan gelmedi. Ciddi sıkıntılar yoksa tekrar deneyin derim

Oldu olacak bir de bayram harçlığı versin bayramda. kandil mesajı atmadin ne demek yahu.
Sevgili ex mümin kardeşim hayırlı kandiller inşallah mi diyecektin yağğni nedir olay
Yok arkadaş adam net bir şekilde senin ona ilgini canlı tutmaya çalışıyor başka bir şey değil bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…