Bir aylık hamileler aynı şeyi yaşıyor musunuz.?

yldz tns

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2022
48
5
1
28
Üç haftalık testim pozitif çıktı takipteyiz şuan 115 çıktı normal mi ? Ve kese görünmedi normla mi ?

1500-3000 lerde olunca değeriniz anca görünür kese merak etmeyin

Anladım teşekkür ederim peki çok çok kasık ağrım var oda normal mi bir haftadır ve adet günüm daha geçmedi
Ağrı olabilir tabii herkeste farklı oluyor bünye farklı bir şeye adapte olmaya çalışıyor. Ama adetiniz geçmemiş umarım söküp atmaz daha sonrasında ne kadar var adetinizin geçmesine ? Dr a söyleyin muhakkak ilaç veya fitil verir belki

Söyledim doktora kan değerim 115 çıktı normal güzel dedi ama acayip ağrım oluyor dk dk olup kesiliyor

Söyledim doktora kan değerim 115 çıktı normal güzel dedi ama acayip ağrım oluyor dk dk olup kesiliyor
O zaman bebiş yerleşmeye çalışıyor ondan ağrınız oluyor, yinede geçmez sizi çok rahatsız ederse başka bir dr a da danışın

İnşaAllh , bide 24 günlük sanırım kümyasal olma olasılığı var mı hala
Onun için demiştim zaten adetiniz de geçmemiş ya adetle birlikte atmaz umarım dedim 115 olan değeriniz 2 güne bir 2 katına çıkması lazım düzenli onu kontrol edin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…