Arkadaslar 6 yillik evliyim bir cocugum var 2 yasinda.hareketli kipir kipir bir cocuk. Ben de calistigim icin cocugumuzu krese birakiyoruz. Haliyle bizi ozluyor.ancak eve geldigimizde esim yemegi yer yemez yorgunum diyip uyuyor. Cocugum babasinin yanina gitmek istiyor, agliyor.uyutana kadar ben de yorgun dusuyorum. Ama tv de izledigi bir program varsa o gun ya uyumuyor ya da o programa kadar uyaniyor. Tv izlerken de oglumla ilgilenmemi istiyor.Hafta sonlari da durum farksiz degil esim surekli isi oldugunu belirtip cocukla benim ilgilenmemi istiyor.hafta sonlari sizi gezdireyim diye bi dusuncesi yok.genelde evdeyiz.oglumu seviyor cok guzelde oynuyor ama 5_ 10 dk. Sonra ya yorgun ya isleri var ya da basi agriyor.evliligimizde sorunlar yasadik.cocuktan sonra da esim kendi dunyasinda yasamaya basladi.is sorumluluktan acilinca bekarlik ne rahat diyor.ama bunu soyleyecek kadar aldigi bi sorumluluk da yok.inanin cocuktan sonra yardim edecegine yedigi tabagi bile kaldirmaz oldu.hadi bana uzak ama cocuguna yeterli ilgi gostermemesi beni uzuyor. Sizce esimin boyle davranmasina sebep ne olabilir?
Bu arada esim yapi olarak kiskanc biri.ama yine de sorumluluktan kacmasina sebep olacak bir sey bulamiyorum.
Bu arada esim yapi olarak kiskanc biri.ama yine de sorumluluktan kacmasina sebep olacak bir sey bulamiyorum.