• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir baba cocugundan neden uzak durur

Niye cocuguma yazik edeyim ki. Hayatta hicbir sey dort dortluk degil. Cocugumun onu seven bir annesi ve babasi var.ikimizde onun icin calisiyoruz. Esim ilgilendigi kisa vakitlerde ozveriyle yaklasir ogluma.oglum da cok sever babasini. Keske bircok cocuk oglumun imkanlarina sahip olsa.
Oglumun sukredecegi cok sey var bardagin dolu tarafini goz ardi etmeyelim lutfen...
Madem böyle diceksin ne diye konu açıyorsun ki bu da mantıksız...

Ben cocuga yazik olmus lafini abartili buldum.durumu sorun etmeseydim yazmazdim tabii ama cocuguma yazik oldu hayati karardi dersem sukursuzluk olur.

Herkesin bir derdi var.benimki de bu.begenmediysen yorum yapma arkadasim.

cocukla vakit gecirmeyi bilmiyordur, bunu zaten herkes beceremez..
tabi bide cocuklugumuzdan getirdigimiz yukler var, buyuk ihtimal kayinpederinizde esinizle oynayip vakit gecirmemistir.
benim esimde biraz boyle.. ben cozumu oglumu ona birakip tek basima disari cikmayla buldum. evde ikisi tek kalinca mecbur oyun uretip eglendiriyor oglumuzu yada havuza goturuyor ordan alisverise.. malesef ben yanlarindayken bana guvenip cok ilgilenmiyor.
en azindan haftasonlari birakin ikisini eve siz cikin, eve gelince ortalik birbirine girmis olsa da oynadiklari belli oluyor

Terapiste gidin esinizxle bu pek sixin tek basiniza cozeceginiz gibi degil

Back
X