zoruma gidiyorBosver 22 senedir aramayan babayi ne yapacaksin. Onun akrabalari da ayni sekilde.
zoruma gidiyor
Katılıyorum. Suçu şimdiye kadar annenizde aradığınız için yıllar önce yapmanız gereken sorgulamayı ancak şimdi yapıyorsunuz. Bazı insanlar kötüdür, ebeveyn olmaya uygun değildir ve maalesef bazı insanlara denk gelir. İyi ki siz büyürken sizinle değilmiş, anneye şiddet uygulandığını görerek ya da şiddete maruz kalarak yetişmemişsiniz.Ben bu psikolojiyi anlamıyorum ya kafanızda annenizin dayak yediği bi görüntü var kadın haliyle 2 cocuga bakmış büyütmüş ama yıllarca bu çocuk annesini suçlamış babası gitti diye.Ki eminim annenize de yansıttınız bunu genelde öyle oluyor.Anneniz için çok üzüldüm açıkçası.Hangi neden babanızın gitmesini haklı çıkarır ki?
zoruma gidiyor
Annemin de annesiBen 4 yasinda kardesimde 5 aylıkken annem ve babam bosanmislar tabi ben babami hatırlayamıyorum sadece tek bir ani var kafamda orda da annemi dovuyodu zaten ama o da net bisey değil. Senlerce icten ice annemi sucladim acaba suçlu annem mi diye ama anladim ki öyle değilmiş.
Babam annemle evliyken baska bi kadinla evlenmis bir çocuğu varmis sonra annem bosamis onu icki ve siddet yuzunden. Yani babam olacak adam o kadin dan da 5 tane kiz çocuğu yapip onlari da terketmis ben yillarca okuldan cikarken babam bugun geleck diye çıktım okul kapisindan hep o ani hayal ettim. ama 22 senedir babam bizi bir kere sormadi bile bu nasil birsey anlamiyorum acaba bir gun aklina gelirmiyiz sorar mi bizi.Dedemde hic sormadi bizi amcalarim da bu nasil bisey nasil insnlar anlayamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?