bir babanne torunu hakkinda dedikodu yaparmi..demek yaparmis

yasemin1976

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2010
80
1
86
Almanya
inanin cok morelim bozuk..dün benim babannem ziyaretime geldi. biraz moreli bozuk. birseyler anlatmak istedi, biraz isteksiz gibi, sonra ben biraz ürerine gittik, anlatmaya basladi, benim kayinvaldem babannemin yanina gelmis, benim kizimi bu arada onun öz öz ve torunu oluyor. kötülemeye baslamis.

biz gurbetciyiz. gecen yaz izine gittik. keske hic gitmeseydik. inanin burda 11 ay monoton bir hayat yasiyorsun bir memleket havasi cekelim. ezan sesi duymak icin 11 ay calisip. 1 ayda harciyorsun sirf vatani görmek icin. herneyse gittik, kalabalik ailesin, kizim kuzenleriyle gezdi dolasti, genelde kiz agirlikli 2 tanede erkek kuzen ama hepsi ayni akran, kizimin amcanin kizi var inanin gercekten cok kötü huylu, kiskanc bir yapisi var. bu aralarindaki halasinin ogluna asikmis ama bu delikanli buna yüz vermiyormus. bu halanin oglu benim kizimla daha samimi olunca. Inanin gercekten benim kizim ve halasinin oglunun arasinda birsey olmadi, ask anlaminda.

biz buraya döndük, dedikodu almis basini gitmis, güya amcasinin kizi benim kizimi.. affedersiniz bahcede öpüsürken görmüs..

tabiki aradik türkiyeyi, kim dedi kim görmüs. tabiki inkar etmeler. konu kapanmisti.
simdi babannem bunlari bana anlatti, kayinvaldem yanina gitmis. su kelimeleri kullanmis. bir bilsem bir bilsem yasemin bizi bu sene rezil etti elaleme. bahcede yakanlanmis...bir babanne bunlari nasil söyler nasil yapar.
sinirlendim kayinvaldem bu dedikoducu torununu hic sevmezdi, cünkü bu kiz,.yemedi halt kalmamisti, onu hic sevmezdi, simdi ne olduda bu kizin dediklerine hemen inandilar,

tabiki aksam aksam esime giristim hemen anneni ariyalim diye. söylicem bu kadarda olmaz diye. beni durdurdu lütfen yapma anami kirma diye. ya diyorum senin anan seni, beni ve kizini kirdi. cevap yok, ama birsey yapmam lazim.

arasam mi aramasam mi delircem. az buz dabirsey deyilki. namusla ilgili iftira.

ara tabiki erkekler anasına laf ettirmez zaten iğrençler o bakımdan. ama şu var o babaanne dedikoducu sevmediği torunu hakkında konuşuyosa senin kızın hakkında da konuşur bunda şaşırılcak bi durum yok biri sana gelip en yakınını atıp tutuyosa seni de başkasına atıp tutacaktır bu 2 kere 2=4

sevsede sevmesede kımse kımsenın cocugunu kötüleyemez.ister babaanne olsun ıster 7 kat el olsun.

ben olsam delırırdım yıne ıyı dayanmışsınız. bir anne olarak kızını korumak , olaylara müdahale etmek, had bildirmek hakkındır ama kulaktan dolma laflarla hareket etmeyiniz.

Kayınvalıdenızı arayın ve böyle kulağıma laf geldı , nedır durum dıye sorun. hem ağırlığınızı koymus olursunuz hemde kızınızı korursunuz.

sonuçta bu kız cocugu (erkekleri ayırt etmıyorum ) bunun gelecegı var dedıkodusu var.

kızınıza hıc çaktırmayın durumları maazallah ergen kız sonra başka sorunlar çıkar.

muhtemelen ınkar edilecek ben oyle demedım denilecek ama kızım sana soyluyorum gelınım sen anla dıye lafınızı edın. böyle duydum bende ınanmadım, bunu dıyenı bır bulursam dıye geçirin

Sizin yerinizde olsam gercekten kendimi tutamayip bu dedikoduyu cikaran insanla görüsüp agzinin payini verirdim.
Kizinizin arkasinda durdugunuzu anladiklari an dedi kodu yapmaktan vazgececeklerini düsünüyorum.

Tabiki arayıp konusun ve kızınızın aarkasında durun eger bu konuya su anda el atıp milleti susturmazsanız bi dahaki sefere dAhada cesaretlerinip daha rahat konusurlar kızınızın arkasında durun

Peki bunun gerçekten dedikodu olduğuna emin misiniz? Kızınız öpüştü yada öpüşmedi tabi ki konusunun yapılması, oraya buraya dallanıp budaklandırılması doğru değil ama diğer kız gerçekten gördüğü birşeyi söylüyor da olamaz mı ? Böyle bir durumda kızınız yapmış olsa kabul eder mi ? Etmez sanırım. O yüzden bence siz de onu bunu arayıpta olayı çok uzatmayın derim. Çünkü olay sizin düşündüğünüzün aksi çıkarsa daha çok üzülürsünüz. Bir daha gittiğinizde kızınızı yanınızdan ayırmazsınız , iyice tembihlersiniz , şu kötü kalpli kuzenle pek bir araya getirmezsiniz olur biter .

Yapar.. Benim babaannem de yapıyor.. Bana halamın kızınınkini yapıyor.. Amcamın oğluna, öbür halamın kızına.. Diğer halamın kızına beni anlatıyor..
Hepimizi..

Kahrolsun böyleleri..

gençtir kanı kaynamıştır öpüşmüştür ne var ki kimene .öpüşünce namussuz mu oluyo çocuk.bence olmadığını ıspatlamak yerine olmuşsa bile kızınızın arkasında durmalısınız .öpüşmekle namussuz olunuyosa türkiyede ki namuslu sayımı yapılmalı .köylerde bile kızlar neler yapıyomuş

tsk hanimlar. bu konuyu duydum zaman ben kizimla konustum, kizim gencsin flörtün olmasi belirli bir düzeyde normal. kizim bana dogruyu söyle bende ona göre insanlara haddini bildireyelim, kizim bana böyle bir seyin kesinlikle olmadini ona güvenmemi söyledi,
ben kizima güveniyorum biz onunla beraber zor günleri beraber astik, bizim kizimla ilistim cok güzel.
ilk duydumuz zaman esim abisini aradi konu kapanmisti, kaynim kizinin haddini bildirmisti.
ama kayinvaldemin yaptini miydem kabul etmiyor.konu unutulmus sen niye debertiyorsun. ama onu arama konusunda esim cok hassas anasina kiyamiyor. ama bize kiyabiliryor. onun yüzünden birde esimle kötü olcam. ama oda bir tavir koysun, sonucta bir genc kiz. bu olaylardan sonra anne ben daha memlekete gitmem diyor. kendi tarafindan nefret etmesi iyi birsey mi.

dğiltabii ama eşinizle kavga etmek istemiyorsanız zaten mesafe var manevi olarakta mesafenizi koyun kayınvaldeye.

ama ben tavsan daga kusmus dagn haberı yok mantığını pek benımseyemedım. neye kızdıysanız anlatıp trıp atılacaksa karsındakı nedenını bılmelı dıye düşünüyorum.

ama dediğim gibi esınızle kotu olmak ıstemıyor eger ararsanız huzursuzluk çıkacağından emınsenız karar sizin tabii..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…