Çocuk Hastalıkları Bir bacağın daha etli olması

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

brcsrtc

Allahım sana emanetiz..
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2009
208
3
96
46
İstanbul
Kızlar benim oğlumun bir bacağı daha etli diğerinden çok az daha kalın..Doktora sordum herkesin öyledir dedi..Ortopedistte aynı şeyi söyledi..Bende şimdi çok merak

ediyorum..Sizinde bebeklerinizin bir bacağı daha etlimi? Aranızda bebeğinin bir bacağı daha etli olan varmı?

evet bende 2 gun önce farkettim benimde oglumunki ayni sekilde biri digerinden biraz farkli kalinliklari neden acaba tuhaf

İlahi canım ya ne yapacan yiycen mi çocuğu
Merak etme tatlım ya mutlaka düzelir öyle ciddi bir şey yok.Benim 2 çocuğum da aynı senin düşündüğün gibi hissetmiştim sonradan düzeldi.hatta düşünsene bi etrafında mutlaka yeni doğan görmüşsündür,doğumdan hele de normalse doğumdan kaç saat sonra düzeliyor kafa yapıları ordan yola çık canını sıkma sakın

Minimal bir fark olabilirmiş..Büyüdükçe eşitlenebilirmiş..Ortopedistte çocuk doktoruda üstünde durmadı..Ortopedist 1 yaşında bir dahaki kontrolü dedi..Bencede önemli birşey değil ama insan pipirikleniyor işte..

Deryacım haklısın ama anne yüreği insan çok pipirikleniyor..Hele birde internette neler yazıyo..Bu internet iyide insanın sinirlerini fena bozuyo yaa..

Deryacım haklısın ama anne yüreği insan çok pipirikleniyor..Hele birde internette neler yazıyo..Bu internet iyide insanın sinirlerini fena bozuyo yaa..

Merak etme tatlım zaten allah korusun diyelim ki bir sorun var.bunun için zaten belli bir yaş gerekiyor mesela amelyat için söylüyorum.Ama sen içini ferah tut.Pipiriklenme Kötü düşünce kötüyü getirir diyolar.İyi düşün tatlım büyütülecek bir şey yok.
Dr.Dr. gezip onların da asabını bozma çocuğun gayet normal

Allah korusun..İnşallah hiçbirşey yoktur..İnşallah herşey normaldir..Saol canım..

Bugün prof.Dr Sırrı Bektaş gördü oğlumu ve herşeyin maaşallah süper olduğunu hiçbir problemin olmadığını ve hepimizin asimetrik olduğunu biraz farkın gayet normal olduğunu anlattı..Hamdolsun çok çok rahatladım..Allahıma şükürler olsun..Darısı şifa arayan herkesin başına..

Hadi gözün aydın canım

Kizlar merhaba konu baya eski ama benimde sorunum ayni bebegim 3 aylik ve diz alti esit degil biri daha tombul 1.5 cm cok korkuyorum lutfen yardimci olun

Kizlar merhaba konu baya eski ama benimde sorunum ayni bebegim 3 aylik ve diz alti esit degil biri daha tombul 1.5 cm cok korkuyorum lutfen yardimci olun
canım evet baya olmuş konu açılalı. umarim cevap verir arkadaslar. benim kızım da 5 aylık ve onun da bir bacagi daha etli. doktora gitmedim bi daha ki kontrolünde sorucam. Sen gidip sorarsan bana da bilgi verirsen sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…