Lekeler, Çiller Bir bakabilirmisiniz?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

ozelbir_i

la la la la.......
Pro Üye
13 Haziran 2015
5.919
19.691
448
"Cok ozur dilerim biliyorum yeri burasi degil ama daha aktif diye ..."

Merhaba hanimlar

Bir leke kremi kullanmaya basladim sabah aksam (isim veriliyormu bilmiyorum)en fazla 4 kez kullanmisimdir fakat yaklasik turnagim kadar leke olmus yuzumde, birkac gunde, ki cok korktum, iade edecektim ama bana diyorlarki 1 hafta daha kullanin....

Lekeyi ya parcalardi ya da sizde oldugu gibi leke koklerini topluyor onun icin oyle olmustur dedi bayan...riske atmakta istemiyorum ama kremide kullananlar cok memnundu bende sasirdim danismak istedim yani leke kremleri once boyle disari verip sonra gidermiki?

lutfen fikirlerinizi yazin zira 1 ayin dolmadi iade etmem lazim

Leke kremleri bu ayda kullanmayın. Deriyi soydunu icin yeni savunmasız halde oluyor, güneşte daha çok leke oluşuyor

Sinoz leke kremi sanirim.Denemedim ama bence su an kullanmayi kesin sonbahara doğru tekrar baslayin.Ayrica bu kremler deriyi soyuyor oncesinde gunes kremi kullanmakta fayda var.

Hangi krem bahsettiğiniz bilmiyorum ama öyle leke toplama diye bir şey yok. Leke kremleri derinin üst tabakasını soyuyor genelde ve gündüz güneş kremi kullanmazsanız yeni lekelere sebep oluyorlar.

Yaz aylarida kullanilmaz o kremler.
Yok kullanicam derseniz hem sadece geceleri surmeyi tavsiye ediyorlar, hem 50 factor gunes kremini. Ardindan yine belirtiyorlar pesin pesin " gunese cikmaktan kacinin" diye.

bende sizlerin dedigi gibi biliyordum yazin kullanilmaz diye ama kullananlar bu havalarda kullaniyorlardi ve ciltlerini gordum birde gunes korumasi var diye belirttiler ondan kullandim ama evet haklisiniz

Back
X