Dudak Makyajı Bir bakar mısınız, bir şey soracağım?

Dudak Bakımı (rujlar, kalemler)

cicioz

Guru
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2009
361
0
296
İzmir
AVON-2SI-BIR-ARADA-RUJ-VE-PARLATICI-rocking-rou__18110630_0.jpg
Kızlar yaa avon'un çift taraflı rujları var hani colortrend,ruj ve dudak parlatıcı ikisi bir arada.Kullanan var mı,varsa hangi renk daha güzel,yardımcı olur musunuz??? kafamçokkarıştı

Son düzenleme:
Ben kullanmadım kendim ama bir arkadaşım Rockin Rouge rengini kullanıyor memnun üstelik... ama ten rengine uygun olanına bak sen mümkünse tester iste cnm içine sinsin alırken ....

hayır cnm senin koyduğun resimdeki pink fizz bu açık renk uçuk pembe yani rockin rouge biraz daha koyu bir de glamm berry var o koyu rockin rouge orta koylkta işte pinkk fizz tatlı bi pembe ama bu biraz daha koyu pembe cnm

Benim bildiğim kadarıyla parlak ama tam emin değilim siprşini vercn kişiye sor iice cnm

Bendede var bu rujdan.ruj kısmını ayrı sürebilirsiniz diyolar ama o kadar yağsız ve mat duruyo parlatıcısız sürülmüyo.Ayrıca ruju resimde gördüğün kadar açılmıyo parlatıcısıda azcık.Resimde görülen kadar büyük boy değil.Bendeki rengi glambery ama ben çok açık tenliyim.

Bendede var bu rujdan.ruj kısmını ayrı sürebilirsiniz diyolar ama o kadar yağsız ve mat duruyo parlatıcısız sürülmüyo.Ayrıca ruju resimde gördüğün kadar açılmıyo parlatıcısıda azcık.Resimde görülen kadar büyük boy değil.Bendeki rengi glambery ama ben çok açık tenliyim.

ne yani onca parayı minik bişiye mi vericez :s -tatlicadiarzu-

ne yani onca parayı minik bişiye mi vericez :s -tatlicadiarzu-

evet canım görmeden alınca mutlaka bi sorun oluyo ben şok geçirmiştim küçücük kutuyu görünce resimde sanki devasa bişimiş gibi duruyokaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

evet canım görmeden alı
nca mutlaka bi sorun oluyo ben şok geçirmiştim küçücük kutuyu görünce resimde sanki devasa bişimiş gibi duruyokaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Ay evet avonun bazı şeyleri adama kriz geçirtio kaydirigubbakcemile3 renk tutmaz boyut tutmaz,mat die alırsın parlak çıkar.. kaydirigubbakcemile3

bende de var bunlardan koyu tonu ama. ocluor trend te tek begendm urun bu sanırm.

ben avonun rujlarını tavsiye etmiyorum ya... fiyat oLarak uygun bi çok markaya göre ama kalıcı değıl, renkLeri resimdekiler gibi durmuyoo... maybelline aL derm ben çok güzeL parlatıcı ve rujLarı var...

testerını istersen almadan ozmn sorun çıkmaz birebir aynıdır..bikez bile iadem olmadı ruj konusunda:)

sadece color trendler güzel değildir..dolgunlaştırıcı rujları açılıp kapanan rujları(özellikle baby lips :D ) gibi rujları biraz zor bulursn :)

Maybeline güzel seler var bence.. aslında bunun yerine avonda daha güzel parlatıcılar var ben olsam bunu degil Read my lips gloss un start up pink i alırdım cok cok güzel :)

Back
X