bir bakar mısınız kızlar??

tatlım ama sende yiyosun çoçuğu vay niye aramadın vay niye geç aradın insan telefonu bi muabbetle açar özlem dolu şeyler söyler ama sen sürekli söylenmişsin niye arasın ki ..ayrıca benim eşim subay ben bu çoçukların ne zor şartlarda askerlik yaptıklarını biliyorum yerinin rahat olduğun u nerden biliyorsun sana ben komutanımdan azar işittim demeyecek ya

her zaman söylemiyorum tabiki niye aramadın diye
ilişkimiizn yeni olduğundan dolayı tedirgin oluyorum ya geldiğind ebitirse diye ben anlatmak istediğim bu.

o kadar güzel yazmışsınızki tek tek tane tane kaç defa okudum yorumunuzu

gerçekten çok teşekkür ederim uzun veya kısa farketmez tabikide sonuçta askerlik askerliktir yani

haklısınız aslında kimi eyleri düşnemiyorum dışarıdan gözlemlemek daha kolay tabiki insan nerde hata yaptığını anlıyor ama paylaşmdığı zaman o benim kafamda doğruysa doğru diye bilir giderim yani.
umarım sizde bir an önce bu durumu atlatır ve mutlu ve huzurlu bir yaşamınız olur.

Teşekkür ederim...

Önerilerimi gözardı etmeyin ama .

Birdahaki konuşmanızda sakın açmayın tartışma çıkaracak konuları.Onu özlediğinizi artık iyi olmak istediğinizi felan söyleyin bakalım ne diyecek..

Teşekkür ederim...

Önerilerimi gözardı etmeyin ama .

Birdahaki konuşmanızda sakın açmayın tartışma çıkaracak konuları.Onu özlediğinizi artık iyi olmak istediğinizi felan söyleyin bakalım ne diyecek..

unutmam

tamam açmıcam tamam konuşucam o şekilde gerçekten bende çok merak ediyorum açıkcası ne dicek.

reyyan yorumun için çok teşekkür ederim

adam askerde, belki seninle konuşabildiği ortamda başkaları da var.
5 senelik romantikliğin dibine vurmuş sevgilim bile, yanında biri varken bana canım bile demez telefonda.
biraz rahatla bence... ordayken seni daha çok özler normale göre.
o yüzden biraz tartışma filan olmadan iyi davran. 2 gün aramadıysa teli açınca neden aramadın değil de iyi ki aradın de ki o da mutlu olsun di mi?

Sen söyle sevdiğini... Karşılık mı bekliyor senin sevgin?
(bi saftirik ben varım galiba ya karşılık beklemeden yapıyorum herşeyi kaydirigubbakcemile3)

adam askerde, belki seninle konuşabildiği ortamda başkaları da var.
5 senelik romantikliğin dibine vurmuş sevgilim bile, yanında biri varken bana canım bile demez telefonda.
biraz rahatla bence... ordayken seni daha çok özler normale göre.
o yüzden biraz tartışma filan olmadan iyi davran. 2 gün aramadıysa teli açınca neden aramadın değil de iyi ki aradın de ki o da mutlu olsun di mi?

Sen söyle sevdiğini... Karşılık mı bekliyor senin sevgin?
(bi saftirik ben varım galiba ya karşılık beklemeden yapıyorum herşeyi kaydirigubbakcemile3)

yok canım çok rahat bir şekilde konuşabiliyor yani
bend ebunu yapamıyorum işte o söylemiyorsa ben niye söliyim ki diyorum
ama çokda özlüyorum oda ayrı bir konu:1:

yok canım çok rahat bir şekilde konuşabiliyor yani
bend ebunu yapamıyorum işte o söylemiyorsa ben niye söliyim ki diyorum
ama çokda özlüyorum oda ayrı bir konu:1:

sevgilim bana böyle durumlarda sen bi adım atsan ben sana koşarım diyor. ne kaybedersin ki...
ve de çok fazla beklentiye girme. umarım her şey düzelir :1hug:

sevgilim bana böyle durumlarda sen bi adım atsan ben sana koşarım diyor. Ne kaybedersin ki...
Ve de çok fazla beklentiye girme. Umarım her şey düzelir :1hug:

hımm anladım canım şimdi aradım fakat nöbette olduğunu söylediler bakalım akşam arıcak mı beni
inşallah canım düzelir.

Back
X