• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir bakar misiniz?onemli mi sizde de oluyor mu?

gokkusagi dusler

Herkese samimi olan bize uzak olsun...
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2015
398
2.409
43
Oncelikle yanlis yere konu actiysam kusuruma bakmayin nereye konu acacagimi bilemedim
Konu su ki ben uc kez havuza girdim ama her havuz cikisimda ciktigim gibi ellerimde karincalanma oluyor sanki ellerime igne batiriyorlar acayip huylandiriyor ve kullanmakta zorlaniyorum gozlerdede yanma oldu ama gunese ciktigim gibi yasarip yanma oldu resmen gozlerimi acamadim ama goz allerjim var ondan cok korkmadim ama ellerdeki bu karincalanma uyusma normal mi baskalarunda da oluyor mu acayip pesimistim abartiyor muyum onemsemeli miyim:eek:o_O

Aslinda ben vucud alisir mi dedim ama hep cikinca oyle oluyor. Acaba girmesem mi ya da dr mi gitsem. ama arkadaslara da sorayim basina gelen var mi sebebini bilen varsa onemli bi sey degildir belki diye. ama henuz benim de oyle oluyor diyen cikmadi cevremdekilere de sordum onlar da da olmuyor.Allah Allah

Olabilir, elleriniz hassastır belki. Avuç içi ince deri sonuçta. Yikayinca rahatlama oluyor mu?
Yikadim hatta dus aldim mayomu yikadim bir bir bucuk saate anca gecti.
Ama haklisiniz mesela aci sivri bibere dokunamiyorum resmen parmaklarim ozellikle de uclari berbat yaniyor yaga sekere baniyorum bir gune anca geciyor.dogramak mi aman Allahim soylerken bile tirsiyorum dogradigimda bildigin yandilar tadina bakmadan dogramam ya da eldiven takarim

Aslinda ben vucud alisir mi dedim ama hep cikinca oyle oluyor. Acaba girmesem mi ya da dr mi gitsem. ama arkadaslara da sorayim basina gelen var mi sebebini bilen varsa onemli bi sey degildir belki diye. ama henuz benim de oyle oluyor diyen cikmadi cevremdekilere de sordum onlar da da olmuyor.Allah Allah
Korkma olan biri benim ama bayagi soguk suya dustugumde olmustu yazdi (azmak nehri var bilmiyorum bilirmisin suyu sodali ve soguktur)o zaman oldu ciktiktan sonra 45 dk gecene kadar el parmaklarimi hissetmedim karincalanarak acildi sonra ayak yada baska noktalarimda olmadi soguk su kan akisini yavaslatiyor ondan olabilir
Ama surekli oluyorsa dr gorun goz yanman klordandir

Bence abartılacak bir şey değil,kramp olabilir. Değilse de basit bir nedeni vardır diye düşünüyorum ama içinde kalacaksa emin olmak için doktora gidebilirsin

Klor göz yanması yapar bende de. Bence doktora görünün..

Oncelikle yanlis yere konu actiysam kusuruma bakmayin nereye konu acacagimi bilemedim
Konu su ki ben uc kez havuza girdim ama her havuz cikisimda ciktigim gibi ellerimde karincalanma oluyor sanki ellerime igne batiriyorlar acayip huylandiriyor ve kullanmakta zorlaniyorum gozlerdede yanma oldu ama gunese ciktigim gibi yasarip yanma oldu resmen gozlerimi acamadim ama goz allerjim var ondan cok korkmadim ama ellerdeki bu karincalanma uyusma normal mi baskalarunda da oluyor mu acayip pesimistim abartiyor muyum onemsemeli miyim:eek:o_O
Denize girdiniz mi? Aynı şey oldumu?
Ben de oyle dusundum ama sadece ellerde olmasi da normal mi.cunku bir kez elde camasir yikarken elim deterjana girdikten sonra da ayni sey oldu
Kaslarınızda zayıflık olabilir mi? . bana sanki güç harcadığınız için oluyor gibi geldi. Yada hareket ettiğiniz için. Normalde hareketsiz bir hayatınız mı var. Bu arada doktora gidin mutlaka. İhmal etmeyin.

Bence abartılacak bir şey değil,kramp olabilir. Değilse de basit bir nedeni vardır diye düşünüyorum ama içinde kalacaksa emin olmak için doktora gidebilirsin
Tesekkur ederim cnm olmazsa giderim ama bazen gidince de boyle basit bi sey icin mi geldin imasi yapabiliyorlar

Cok kucukken girmistim ama hatirlamiyorum.
yoo aslinda hareketliyim yerimde durabilen biri degilim cook ev isi yapmam ama calisan biriyim yani bos durmuyorum

Kaslarınızda zayıflık olabilir mi? . bana sanki güç harcadığınız için oluyor gibi geldi. Yada hareket ettiğiniz için. Normalde hareketsiz bir hayatınız mı var. Bu arada doktora gidin mutlaka. İhmal etmeyin.

Cok kucukken girmistim ama hatirlamiyorum.
yoo aslinda hareketliyim yerimde durabilen biri degilim cook ev isi yapmam ama calisan biriyim yani bos durmuyorum

Back
X