Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlk 5 dk yı baz alıyorlar. Sonradan çıkanlar yanıltıcı oluyormuş diye biliyorumOvulasyonun 10 günü ve gebelik testi yaptım 1 buçuk saat önce ve ikinci çizgi çok sonradan çıktı dünde yaptım aynı marka ama çıkmadı. Sizce gebelik varmi ki acaba.
genelde gebelik durumunda kururken anında çıkıyor yani beş dakika içersinde çevremdeki örneklerden gördüğüm kadarıyla. Testtede yazar yarım saatten sonra dikkate almayın diye. Sen ne kadar beklemiştinOvulasyonun 10 günü ve gebelik testi yaptım 1 buçuk saat önce ve ikinci çizgi çok sonradan çıktı dünde yaptım aynı marka ama çıkmadı. Sizce gebelik varmi ki acaba.
Biliyorum evet ama araştırdım biraz sonradan cikanlarda oluyormuş. Dünde yaptım aynı marka test onda hiç birsey çıkmadı o yüzden kafam karıştıİlk 5 dk yı baz alıyorlar. Sonradan çıkanlar yanıltıcı oluyormuş diye biliyorum
1 saat sonra çıktı teste yazmıyor şu saatten sonra dikkate almayin diye. Dünde yaptım.ayni marka test onda çıkmadı kuruma çizgisi bile yoktu.genelde gebelik durumunda kururken anında çıkıyor yani beş dakika içersinde çevremdeki örneklerden gördüğüm kadarıyla. Testtede yazar yarım saatten sonra dikkate almayın diye. Sen ne kadar beklemiştin
Çok fazla idrar damlatmışsınız, sapsarı olmuş. Sadece 2-3 damla olmalı. 1-2 gün sonra tekrar deneyinOvulasyonun 10 günü ve gebelik testi yaptım 1 buçuk saat önce ve ikinci çizgi çok sonradan çıktı dünde yaptım aynı marka ama çıkmadı. Sizce gebelik varmi ki acaba.
Belkide dünde aynı testten yapınca çıkmamıştı. En iyisi başka test yapmak tekrardan.Test bozuk gibi.
Birde ilk 5dk icinde cikan sonuc dogru
3 damla damlattim aslında ama böyle oldu.Çok fazla idrar damlatmışsınız, sapsarı olmuş. Sadece 2-3 damla olmalı. 1-2 gün sonra tekrar deneyin
Allah müjdenize kavuştursun.![]()
benim bir saat geçmeden çıkan kopkuyu çizgilerim olmuştu o yüzden beş dakikadan sonra testi çöpe atın aklınız kaldıysa da ertesi sabah tekrar yapın böylelikle kendimizi kandıramamış oluruz1 saat sonra çıktı teste yazmıyor şu saatten sonra dikkate almayin diye. Dünde yaptım.ayni marka test onda çıkmadı kuruma çizgisi bile yoktu.
Çevremde sonradan çıkan çizgi ile hamile olduğunu öğrenenler oldu şüphe oluşturuyor. En iyisi adet günümü beklemek. Teşekkür ederimbenim bir saat geçmeden çıkan kopkuyu çizgilerim olmuştu o yüzden beş dakikadan sonra testi çöpe atın aklınız kaldıysa da ertesi sabah tekrar yapın böylelikle kendimizi kandıramamış oluruz
erken test yaptıysan zatenn umut hep olmalı. Hadi bakalım inşallah pozitiftirr haber verirsinÇevremde sonradan çıkan çizgi ile hamile olduğunu öğrenenler oldu şüphe oluşturuyor. En iyisi adet günümü beklemek. Teşekkür ederim
Ovulasyondan sonra 10.gunum canımerken test yaptıysan zatenn umut hep olmalı. Hadi bakalım inşallah pozitiftirr haber verirsin![]()