Bir bakar mısınız?

drydrms92

Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2022
9
0
16
33
Selam arkadaşlar bel fıtığı olup normal doğum yapan var mı? Varsa süreç nasıl ilerledi ? Doğuma kadar neler yaşadınız? Doğumdan sonra nasıldınız?

Selam arkadaşlar bel fıtığı olup normal doğum yapan var mı? Varsa süreç nasıl ilerledi ? Doğuma kadar neler yaşadınız? Doğumdan sonra nasıldınız?
Merhaba kuzenim bel fıtığı olduğunu hamileyken öğrendi ve doktorlar hiç bişey yapmadı acılı geçiyordu hamileliği artık dayanamayınca çağreyi çıkıkcı amcaya gitti ve çektirdi fıtığını çokda rahatladı hatta normal doğum yaptı tabi siz önce doktora görünün faydası olmassa çıkıktan anlayan bilen birine görünün

Benim belim yıllardır böyle ama hamilelikte bu kadar zorlayacağını düşünmemiştim . 12 gün oldu ve bacağımın üstüne basmakta zorlanıyorum haliyle yürümek işkence oldu. Doktorlara gittim çok zamanında yapılacak bir şey olmadığını söylediler hep düzenli egzersiz de yapıyorum ama şu an ki ağrılı acı çok fena . Olmadı bende çıkıkcı bulursam gideyim. Teşekkür ederim

Rica ederim dediğim gibi heleki hamilelikte bedenin çift çalıştığı için daha fazla bastırır ağrısını oyüzden bencede bi görün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…