Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Bir bakar mısınız :)

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

incirkusum

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2014
625
369
123
Bayanlar hangi koltuk takımı daha güzel karar veremedim. Yardımcı olur musunuz? Birde bu yemek masasında gözüm kaldı.

2. koltuk takımı diyorum bunu ben de beğenmiştim vivense'te ama güvenemedim :) fakat onu alırsanız yemek masasıyla uyumlu olmaz.

Bende ikisi arasında kaldım vivense'te gördüm evet nişanlım istanbuldaki ofislerine gidip malzemeleri kontrol edecek :) masayla uyumlu olmaz ama sandalyeleri beyaz mor gibi yaptırsam olur sanırım.
Evim cıvıl cıvıl, enerjik olsun istiyorum.
Fikirleriniz için teşekkür ederim :)

Bence pembe mavi çok göz yorucu ve fazla genç işi. 18 yaşında değilseniz yaptırmayın. Morlu uygun.

Merhabalar,
bencede ilk takım cok güzelll :) yemek masasıda cok tatlı.. eve girdiğin zaman için açılmalı bence cok güzel alternatifler çıkarmışsınn ortaya..
Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin :)

Cok renkli olmasi guzel bir fikir gibi ama evde mobilyalar magazada durdugu gibi durmuyor kizlar bunu goz onunde bulundurun derim uyumlu renkler yada konsept olmazsa cok kotude durabilir bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…