bir bakarmısınız acaba

Luckylover

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2012
1.402
689
123
merhabalar öncelikle konumun bir süre taşınmamasını rica edicem burası daha aktif olduğu için buraya yazmak zorunda kaldım. şimdi şöyle bir sorunumuz var bir yakınımın 2 yaşındaki çocuğu ameliyat olacak ve önden düğmeli pijama arıyoruz. birçok sayfaya baktım ama bulamıyoruz yada bulduklarımız fiyat olarak biraz fazla. yadaa toptan satışları var. yavrumuz 1-2 hafta içinde ameliyat olacak. önerebileceğiniz yerler varsa bilgi verirseniz çok sevinirim. yavrumuza da dua etmeyi ihmal etmeyin lütfen :KK200:

Yıllardır görmedim pek öyle çocuk pijaması yok

Penyeci terzi varsa oralarda diktirin

Hiç olmadı bir beden büyük alıp önden kesip kıvırıp düğme dikin

Geçmiş olsun

Bilinmiş markalardan değil de genellikle iç çamaşırı pijama satan yurdum dükkanlarında (pasajlarda)bulabilirsiniz.
Olmadı önden çıtçıtlı tulum da olur.
Allah şifa versin.

Canım bulamazsanız eğer güzelce çocuğu üşütmeyecek kalın bir gömlek alın. İlla pijama olacak değil ya. Amaç kolayca düğmeyi açmak olduğu için aklınızda bulunsun derim. Çok geçmiş olsun.

E bebekte fermuarli tulumlar var 5 yasa kadar bulunuyor fiyati 50 liraydi. Internetten de siparis verebilirsiniz

çok teşekkür ederim gömlek iyi fikirmiş aklımızda olsun 2 takım buldum şimdi. benimde aklıma büyük benden alıp düğme diktirmek gelmişti. ameliyat olacagı bölge biraz sıkıntılı giydirip çıkarması kolay olsun diye tulum düsünmedik

Düğme değilde çıt çıt dikerseniz daha kolay sanki. Allah şifa versin.

Back
X