B beyazlim Popüler Üye Kayıtlı Üye 23 Şubat 2012 3.628 49 113 Almanya 23 Mayıs 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi beyazlim #1 Selam arkadaslar bu gece saba 4 e dogru lavaboya gittim ve yatagima yattim tekrar sag kalcamin üzerinde yatarken böyle yumurtalik kismina öyle bir sanci girdi ki kuyruk sokumuna dogru sanci yapti ve sol tarafima döndüm bu seferde sag yumurtalik hizasindan kuyruk sokumuna dogru yine ayni sekilde müthis bir sanci oldu sonra ayaga kalkitim ve zor tuttum kendimi kapinin esiginde böyle vücudumda bir tuhaf oldu bayilacagim sandim ama sancilarda gecmedi. esimi cagirdim beni yataga götürdü dünden beri koyu kahve rengi lekelenmelim oluyor bat tahminen 25-26 mayis olmali sizce acaba???:18:
Selam arkadaslar bu gece saba 4 e dogru lavaboya gittim ve yatagima yattim tekrar sag kalcamin üzerinde yatarken böyle yumurtalik kismina öyle bir sanci girdi ki kuyruk sokumuna dogru sanci yapti ve sol tarafima döndüm bu seferde sag yumurtalik hizasindan kuyruk sokumuna dogru yine ayni sekilde müthis bir sanci oldu sonra ayaga kalkitim ve zor tuttum kendimi kapinin esiginde böyle vücudumda bir tuhaf oldu bayilacagim sandim ama sancilarda gecmedi. esimi cagirdim beni yataga götürdü dünden beri koyu kahve rengi lekelenmelim oluyor bat tahminen 25-26 mayis olmali sizce acaba???:18:
berceste_ Başlangıç:94.7 Güncel 88.1 hedef 79 Kayıtlı Üye 5 Eylül 2009 10.234 8.399 448 45 23 Mayıs 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi beyazlim #2 beyazlim .!.: Selam arkadaslar bu gece saba 4 e dogru lavaboya gittim ve yatagima yattim tekrar sag kalcamin üzerinde yatarken böyle yumurtalik kismina öyle bir sanci girdi ki kuyruk sokumuna dogru sanci yapti ve sol tarafima döndüm bu seferde sag yumurtalik hizasindan kuyruk sokumuna dogru yine ayni sekilde müthis bir sanci oldu sonra ayaga kalkitim ve zor tuttum kendimi kapinin esiginde böyle vücudumda bir tuhaf oldu bayilacagim sandim ama sancilarda gecmedi. esimi cagirdim beni yataga götürdü dünden beri koyu kahve rengi lekelenmelim oluyor bat tahminen 25-26 mayis olmali sizce acaba???:18: Genişletmek için tıkla... hadii hayırlısı inşallah canım bence hemen tahlil yap benimde erken kanamam olduğu için dr progestan verdi hadi hayırlısı
beyazlim .!.: Selam arkadaslar bu gece saba 4 e dogru lavaboya gittim ve yatagima yattim tekrar sag kalcamin üzerinde yatarken böyle yumurtalik kismina öyle bir sanci girdi ki kuyruk sokumuna dogru sanci yapti ve sol tarafima döndüm bu seferde sag yumurtalik hizasindan kuyruk sokumuna dogru yine ayni sekilde müthis bir sanci oldu sonra ayaga kalkitim ve zor tuttum kendimi kapinin esiginde böyle vücudumda bir tuhaf oldu bayilacagim sandim ama sancilarda gecmedi. esimi cagirdim beni yataga götürdü dünden beri koyu kahve rengi lekelenmelim oluyor bat tahminen 25-26 mayis olmali sizce acaba???:18: Genişletmek için tıkla... hadii hayırlısı inşallah canım bence hemen tahlil yap benimde erken kanamam olduğu için dr progestan verdi hadi hayırlısı
B beyazlim Popüler Üye Kayıtlı Üye 23 Şubat 2012 3.628 49 113 Almanya 23 Mayıs 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi beyazlim #3 berceste_ .!.: hadii hayırlısı inşallah canım bence hemen tahlil yap benimde erken kanamam olduğu için dr progestan verdi hadi hayırlısı Genişletmek için tıkla... nasil yani yaaaa yani bu belirti mi olabilir??? cünkü hic olmayan birsey bu ama canim ayin 14 de ultrasonla bakti doktor alttan tabi olsa bile o zaman hic bisey göremesdi henüz degil mi?
berceste_ .!.: hadii hayırlısı inşallah canım bence hemen tahlil yap benimde erken kanamam olduğu için dr progestan verdi hadi hayırlısı Genişletmek için tıkla... nasil yani yaaaa yani bu belirti mi olabilir??? cünkü hic olmayan birsey bu ama canim ayin 14 de ultrasonla bakti doktor alttan tabi olsa bile o zaman hic bisey göremesdi henüz degil mi?
berceste_ Başlangıç:94.7 Güncel 88.1 hedef 79 Kayıtlı Üye 5 Eylül 2009 10.234 8.399 448 45 23 Mayıs 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi beyazlim #4 beyazlim .!.: nasil yani yaaaa yani bu belirti mi olabilir??? cünkü hic olmayan birsey bu ama canim ayin 14 de ultrasonla bakti doktor alttan tabi olsa bile o zaman hic bisey göremesdi henüz degil mi? Genişletmek için tıkla... hayırr göremez tabiiki haziran topiğine gel bizim dr a soralım olur mu güle oynaya topiği
beyazlim .!.: nasil yani yaaaa yani bu belirti mi olabilir??? cünkü hic olmayan birsey bu ama canim ayin 14 de ultrasonla bakti doktor alttan tabi olsa bile o zaman hic bisey göremesdi henüz degil mi? Genişletmek için tıkla... hayırr göremez tabiiki haziran topiğine gel bizim dr a soralım olur mu güle oynaya topiği