Bir bakarmisiniz hamile arkadaslar

beyazlim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2012
3.628
49
113
Almanya
Selam arkadaslar

bu gece saba 4 e dogru lavaboya gittim ve yatagima yattim tekrar

sag kalcamin üzerinde yatarken böyle yumurtalik kismina öyle bir sanci girdi ki kuyruk sokumuna dogru sanci yapti

ve sol tarafima döndüm bu seferde sag yumurtalik hizasindan kuyruk sokumuna dogru yine ayni sekilde müthis bir sanci oldu

sonra ayaga kalkitim ve zor tuttum kendimi kapinin esiginde böyle vücudumda bir tuhaf oldu bayilacagim sandim ama sancilarda gecmedi.

esimi cagirdim beni yataga götürdü

dünden beri koyu kahve rengi lekelenmelim oluyor

bat tahminen 25-26 mayis olmali

sizce acaba???:18:

Selam arkadaslar

bu gece saba 4 e dogru lavaboya gittim ve yatagima yattim tekrar

sag kalcamin üzerinde yatarken böyle yumurtalik kismina öyle bir sanci girdi ki kuyruk sokumuna dogru sanci yapti

ve sol tarafima döndüm bu seferde sag yumurtalik hizasindan kuyruk sokumuna dogru yine ayni sekilde müthis bir sanci oldu

sonra ayaga kalkitim ve zor tuttum kendimi kapinin esiginde böyle vücudumda bir tuhaf oldu bayilacagim sandim ama sancilarda gecmedi.

esimi cagirdim beni yataga götürdü

dünden beri koyu kahve rengi lekelenmelim oluyor

bat tahminen 25-26 mayis olmali

sizce acaba???:18:

hadii hayırlısı inşallah canım bence hemen
tahlil yap benimde erken kanamam olduğu için dr progestan verdi
hadi hayırlısı:34:

hadii hayırlısı inşallah canım bence hemen
tahlil yap benimde erken kanamam olduğu için dr progestan verdi
hadi hayırlısı:34:

:53::53::53:

nasil yani yaaaa

yani bu belirti mi olabilir???

cünkü hic olmayan birsey bu:31:

ama canim ayin 14 de ultrasonla bakti doktor alttan tabi olsa bile o zaman hic bisey göremesdi henüz degil mi?

:53::53::53:

nasil yani yaaaa

yani bu belirti mi olabilir???

cünkü hic olmayan birsey bu:31:

ama canim ayin 14 de ultrasonla bakti doktor alttan tabi olsa bile o zaman hic bisey göremesdi henüz degil mi?

hayırr göremez tabiiki haziran topiğine gel bizim dr a soralım olur mu güle oynaya topiği

Back
X