Bir bakarmisiniz sizce hamilemiyim

canım bence havalardan falan gecikmiştir..benimde öyle oldu idrar testlerinde kaç çizgi çıkarsa çıksın inanmamak lazım benim bu ay adetim üç gün gecikti test yaptım çok silik olmamakla birlikte ikinci çizgi çıktı ama iki saat sonra adet oldum..belki kimyasal dı bilemiyorum ama kan da çıkarsa daha iyi olur boşa umutlanmamış oluruz..içine sinmiyorsa bi daha kan testi yaptır bi kaç gün sonra canım

bu ay çok kişiden duydum ben adet gecikmesini cnm havadan olabilir. inş hamilesindir cnm sen iki gün sonra falan tekrarla kan testini

peki kan testinin yanlış çıkma ihtimali varmıdır. 1.20 çıkp daha sonradan yükselen varmı acaba aranızda arkadaşlar.

arkadaşlar merhaba ben bişey sormak istiyorum ben adetimi 1 hafta gecikmeli olarak oldum. ama önceki adetlerim gibi değildi sadece 3 gün ve lekelenme gibi oldu. orkidimin 3 te 1'i bile lekelenmemişti. hiç ağrım olmadı. ama şu anda adet olcakmışım gibi karnım ve belim ağrıyor. aklıma takıldı acaba bu şekilde hamile olma şansım varmıdır. yada bu durumu yaşayanlar varmıdır.merak ettim şimdi :)

arkadaşlar merhaba ben bişey sormak istiyorum ben adetimi 1 hafta gecikmeli olarak oldum. ama önceki adetlerim gibi değildi sadece 3 gün ve lekelenme gibi oldu. orkidimin 3 te 1'i bile lekelenmemişti. hiç ağrım olmadı. ama şu anda adet olcakmışım gibi karnım ve belim ağrıyor. aklıma takıldı acaba bu şekilde hamile olma şansım varmıdır. yada bu durumu yaşayanlar varmıdır.merak ettim şimdi :)
Olabilir evet benimde ayni sekilde olmustu sanki adet olcakmis gibi oluyor insan.. siz kan testi veya idrar testi yapmadinizmi. Aslinda yapsaniz cikardi.

ben adet olmadan önce yapmıştım idrar testi nefatifti ama şu anda adte olcakmışım gbiyim aynen karnım ağrıyo belim ağrıyo karnım şişti cok fenayım

Back
X