Bir bakarmısınız?

RazEy

Herkes kendi içine baksın....
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2013
2.678
2.089
133
Arkadaşlar, bir konu hakkında yardım almam lazım.

Kadın sığınma evleri hakkınsa bilgisi olan ve gece hayatını bana anlata bilecek biri var mı?

Birinin hayatı ile alakalı yardım etmek istiyoruz kendisi pek iyimser değil

Sığınma evlerinde kalanlar devlet korumasında oluyor diye biliyorum devlet kişinin sığınma evinde olduğunu kimseye bildirmez kişiyle özel ilgilenir diye biliyorum onun dışında pek bir bilgim yok.

Evet yerleri gizli oluyormuş

Kişinin kararı önemli sözleşmem var beni bırakmazlar deyip duruyor yardım etmek istiyoruz bizde

Evet yerleri gizli oluyormuş

Kişinin kararı önemli sözleşmem var beni bırakmazlar deyip duruyor yardım etmek istiyoruz bizde
Evet iş imkanı da sağlanıyor galiba kişiye özel oda veriliyor bakımı yapılıyor beraber vakit geçirebiliyorlar oyun oynuyorlar vs. Böyle biyer genellikle yaşlı yada şiddete uğramış gidecek biyeri olmayanlar orda kalıyor yada durumu olmayanlar

Kendisinin kararlı olması şart eğer gece kulübü gazino gibi bir yerde ise tamamen bağını kopartmali sanırım ve oraya bilgi vermemeli yerleştikten sonra en yakın arkadaşı ile bile gorusmesin sonrasinda

Eğer kendine inanırsa guvenirse ismini bile değiştirebilir daha bulamaz kimse onu

Kesinlikle yeri gizli olur. Şartları genelde iyi . El sanatları vs de öğretiyor bazı evler . Hatta emin olmamakla birlikte belli bir meblağ para da veriyor devlet

Kendisinin kararlı olması şart eğer gece kulübü gazino gibi bir yerde ise tamamen bağını kopartmali sanırım ve oraya bilgi vermemeli yerleştikten sonra en yakın arkadaşı ile bile gorusmesin sonrasinda

Eğer kendine inanırsa guvenirse ismini bile değiştirebilir daha bulamaz kimse onu

İşte durum bu özelini paylaşmam da hata affedin ama konsum dedi başta sonra eskort çıktı özele de çıkıyormuş mekan dışında mekanla sözleşmem var diyor

Ama bazen tutarsız yalan mı söylüyor onu da anlayamıyorum çalıştığı mekan vs belli

Kons vs işini de bilmem ki

Ve ayrıca alıştım parasına başka iş yapamam diyor uyuşturucu da var

Bir arkadaş da bulaşmayın başınıza iş açar böyleleri diyor ama vicdan da el vermiyor

İşte durum bu özelini paylaşmam da hata affedin ama konsum dedi başta sonra eskort çıktı özele de çıkıyormuş mekan dışında mekanla sözleşmem var diyor

Ama bazen tutarsız yalan mı söylüyor onu da anlayamıyorum çalıştığı mekan vs belli

Kons vs işini de bilmem ki

Ve ayrıca alıştım parasına başka iş yapamam diyor uyuşturucu da var

Bir arkadaş da bulaşmayın başınıza iş açar böyleleri diyor ama vicdan da el vermiyor
O biraz zor kopar ya söyledikleri ne bakarsan parasına alismissa orda çektiği sıkıntılar viz geliyordur belki de

Ne diyeyim bilemedim o kesin kararını vermeden siz hiç bir şeye adım atmayın derim ben

O biraz zor kopar ya söyledikleri ne bakarsan parasına alismissa orda çektiği sıkıntılar viz geliyordur belki de

Ne diyeyim bilemedim o kesin kararını vermeden siz hiç bir şeye adım atmayın derim ben

Yapmak istemiyorum da diyor

Başka arkadaş sözleşme vs yalandır inanmayın bunlara dşyor aradayım da aslında

Arada ağlıyor vs ondan bi adım bekliyorum

Yapmak istemiyorum da diyor

Başka arkadaş sözleşme vs yalandır inanmayın bunlara dşyor aradayım da aslında

Arada ağlıyor vs ondan bi adım bekliyorum
Evet kesin kararlı olmalı ordan kopup 15-20 gün sonra tekrar giderse daha o gücü bulamaz kendinde sanki o.O

Hislerim kuvvetlidir sanki bi yandan ağlama duvarı görüyor bizi sürekli acındırma halinde ben mi hata yapıyorum diyorum bazen
Belki bir anlık moral bozuklugu ile dökuyordur içini size eğer parasından vs alıştım diyorsa ben nedense böyle düşündüm

Dayak yiyip canına tak etmiş insan parayı pulu gözü görmez. Bana kurtulmak istemiyor gibi geldi

Sorun da o beni mi kullanıyor diyprum bu

Anlattıkları gerçek mi acaba gece hayatını bu işi de bilmem ki çok arada kalıyorum

Çalıştığı mekanı biliyorum o konu da netim kendisi gibi başka kadınlar da var

Polise şikayet etsem baskın vs olur mu yoksa hiç mi bişey çıkmaz

Back
X