- 12 Nisan 2013
- 2.678
- 2.089
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sığınma evlerinde kalanlar devlet korumasında oluyor diye biliyorum devlet kişinin sığınma evinde olduğunu kimseye bildirmez kişiyle özel ilgilenir diye biliyorum onun dışında pek bir bilgim yok.
Benim de bilgim bu kadar devlet ailesine dahi bilgi vermiyormus sığınma evinde olduğuna dair güvenilir yani
Evet iş imkanı da sağlanıyor galiba kişiye özel oda veriliyor bakımı yapılıyor beraber vakit geçirebiliyorlar oyun oynuyorlar vs. Böyle biyer genellikle yaşlı yada şiddete uğramış gidecek biyeri olmayanlar orda kalıyor yada durumu olmayanlarEvet yerleri gizli oluyormuş
Kişinin kararı önemli sözleşmem var beni bırakmazlar deyip duruyor yardım etmek istiyoruz bizde
Kendisinin kararlı olması şart eğer gece kulübü gazino gibi bir yerde ise tamamen bağını kopartmali sanırım ve oraya bilgi vermemeli yerleştikten sonra en yakın arkadaşı ile bile gorusmesin sonrasindaBu çok güzel
Kendisinin kararlı olması şart eğer gece kulübü gazino gibi bir yerde ise tamamen bağını kopartmali sanırım ve oraya bilgi vermemeli yerleştikten sonra en yakın arkadaşı ile bile gorusmesin sonrasinda
Eğer kendine inanırsa guvenirse ismini bile değiştirebilir daha bulamaz kimse onu
Kadına şiddetle ilgili bir numara var ya bu konu ora ile konuşulup daha netlestirilebilir bence yapılacak olan plan Allah yardımcınız olsun Allah sizden razı olsun inşAllah
O biraz zor kopar ya söyledikleri ne bakarsan parasına alismissa orda çektiği sıkıntılar viz geliyordur belki deİşte durum bu özelini paylaşmam da hata affedin ama konsum dedi başta sonra eskort çıktı özele de çıkıyormuş mekan dışında mekanla sözleşmem var diyor
Ama bazen tutarsız yalan mı söylüyor onu da anlayamıyorum çalıştığı mekan vs belli
Kons vs işini de bilmem ki
Ve ayrıca alıştım parasına başka iş yapamam diyor uyuşturucu da var
Bir arkadaş da bulaşmayın başınıza iş açar böyleleri diyor ama vicdan da el vermiyor
O biraz zor kopar ya söyledikleri ne bakarsan parasına alismissa orda çektiği sıkıntılar viz geliyordur belki de
Ne diyeyim bilemedim o kesin kararını vermeden siz hiç bir şeye adım atmayın derim ben
Evet kesin kararlı olmalı ordan kopup 15-20 gün sonra tekrar giderse daha o gücü bulamaz kendinde sankiYapmak istemiyorum da diyor
Başka arkadaş sözleşme vs yalandır inanmayın bunlara dşyor aradayım da aslında
Arada ağlıyor vs ondan bi adım bekliyorum
Evet kesin kararlı olmalı ordan kopup 15-20 gün sonra tekrar giderse daha o gücü bulamaz kendinde sanki![]()
Belki bir anlık moral bozuklugu ile dökuyordur içini size eğer parasından vs alıştım diyorsa ben nedense böyle düşündümHislerim kuvvetlidir sanki bi yandan ağlama duvarı görüyor bizi sürekli acındırma halinde ben mi hata yapıyorum diyorum bazen
Tutarsız canım tam senin niyetin ne diyorum beni dövdğ başlıyor içimde el vermiyorBelki bir anlık moral bozuklugu ile dökuyordur içini size eğer parasından vs alıştım diyorsa ben nedense böyle düşündüm
Dayak yiyip canına tak etmiş insan parayı pulu gözü görmez. Bana kurtulmak istemiyor gibi geldiTutarsız canım tam senin niyetin ne diyorum beni dövdğ başlıyor içimde el vermiyor
Dayak yiyip canına tak etmiş insan parayı pulu gözü görmez. Bana kurtulmak istemiyor gibi geldi