• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir bakarmisiniz?

Cansu000

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2020
256
81
13
24
Merhaba hanimlar Ben birsey yapmak istiyorum ama tam bir fikrim olmadigi icin bilen cikar diye buraya yaziyorum...
Ben uzaklastirma karari cikarmak istiyorum esim icin siddet yok ama bu adama benim tahamulum yok 3 4 gun gidip koy isini bahane edip 1 gun gelip beni cinswlligi icin kullanmasini istemiyorum ama durdugum ev babasinin evi dusunuyorumda sonucta bu adam her yonden bizi magdur ediyor calisiyormu yok calismiyor kocalik yapiyormu yok 1 gun var 5 gun koyde gerci ne yaptigida muamma gorende calisip para getiriyor sanacak .velhasil istemiyorum bu adamsizda yapabiliyorum evliligimizin 1 senesi boyle gitti zaten simdi bu ev babasinin evi oldugu icin polisler birsey dermi...
Bu arada kucuklukten beri travma gibi birsey tek kalamiyorum evde gece korkuyorum hemde cok ama bu adam sagolsun suan korksamda tekim....

Bu adam sizin anneannenizden kalan parayı harcayıp sizinle saf diye dalga geçen adam değil mi??

şiddet varsa darp raporu alın, boşanma davası neden açmıyorsunuz? O zaman daha kolay uzaklaştırma kararı alabilirsiniz diye düşünüyorum. Tabi avukat değilim, şiddet ve boşanma davası yokken ortada, uzaklaştırma alınabilir mi bilmiyorum 😕

Geçici çözümlerdense kalıcı adımlar atın. Boşanın mesela 🙏🏻

Bu kararı bu şekilde kötüye kullanamazsınız. Hadi dünyada kadın beyanı esas da Allah görmüyor mu bu yaptığınızı? Adamın babasının evinde otur sırf sinirine dokunuyor diye uzaklaştır oldu canım. O zaman çık git o evden boşan. Ay ne sinir oldum ya

20 yaşındasınız. Ne zmaan evlendiniz? Ne zaman böyle oldu bu?
18 yasinda evlendim bebegim 7 aylik basta koyde kv yanindaydik ama bana iftira atinca bosanmaya karar verdim ama beni yalvar yakar babasinin evine getirdi guya calisacakti vs ama tekrar koye islrr var diyerek gitti 5 6 gun kalp geliyordu kapiyi acmasamda kartla aciyordu...

Bu adam sizin anneannenizden kalan parayı harcayıp sizinle saf diye dalga geçen adam değil mi??

şiddet varsa darp raporu alın, boşanma davası neden açmıyorsunuz? O zaman daha kolay uzaklaştırma kararı alabilirsiniz diye düşünüyorum. Tabi avukat değilim, şiddet ve boşanma davası yokken ortada, uzaklaştırma alınabilir mi bilmiyorum 😕

Geçici çözümlerdense kalıcı adımlar atın. Boşanın mesela 🙏🏻
Suan ilk onceligim bebegim hastaligi tam belli olsun bu surecte beni kullanmasin istiyorum

Bu kararı bu şekilde kötüye kullanamazsınız. Hadi dünyada kadın beyanı esas da Allah görmüyor mu bu yaptığınızı? Adamın babasının evinde otur sırf sinirine dokunuyor diye uzaklaştır oldu canım. O zaman çık git o evden boşan. Ay ne sinir oldum ya
Hanim efendi babasinin isine geliyor ben burda bebekle ya oglu kendi islerini goruyor karisi bana iftira atti meraklilimiyim durmaya degilim. Konularima bakarsaniz anlarsiniz

18 yasinda evlendim bebegim 7 aylik basta koyde kv yanindaydik ama bana iftira atinca bosanmaya karar verdim ama beni yalvar yakar babasinin evine getirdi guya calisacakti vs ama tekrar koye islrr var diyerek gitti 5 6 gun kalp geliyordu kapiyi acmasamda kartla aciyordu...
1 dk sürdürülecek evlilik degil. Cahilmişin yapmışsın bi hata. Erkenden boşan da gençken kendi hayatını kur.

Şiddet yok bir şey yok uzaklaştırma gerekçeniz burun sürtme isteği mi? Böyle saçmalık mı olur durup dururken bu tarz şeyler yapılır mı yahu resmen insanların vaktini çalıyorsunuz. Memnun değilseniz boşanın.
Diger konularima bakarsaniz anlarsiniz benimki aptalca bir trip degil adamin bebegi õluyor durumu kotuye gidiyor kendisi ise orda burda

Diger konularima bakarsaniz anlarsiniz benimki aptalca bir trip degil adamin bebegi õluyor durumu kotuye gidiyor kendisi ise orda burda
Köye çalışmaya mı gidiyor? Yanınızda dizinizin dibinde oturamaz ki iş nerde ise gidecek. Para getirmiyorsa evine bakmıyorsa mecbur boşanacaksınız. Çocuk ve kendiniz için nafaka alırsınız.

Niye evlendin ki bu adamla allah için ?
Boşanmak nasıl fikir? 3 5 günde bir adam senle yatmasın diye uzaklaştırma kararı mı çıkartılır yahu gülerler adama. Yatma madem olsun bitsin. Herşeyi de devletten beklemeyin
ALLAH askina bunumu cikardiniz yani bunumu anladiniz diyorumki bebegi hasta kocalik yapmiyor geliyir ZORLA da olsa yapuyor gudiyor . Suan benim onceligim bebegim bu surecte beni kullanmasini istemiyorum gecicide olsa uzak olsun diye buraya danistim ama kendi hemcinsim cikara cikara yatmayi cikariyor

Köye çalışmaya mı gidiyor? Yanınızda dizinizin dibinde oturamaz ki iş nerde ise gidecek. Para getirmiyorsa evine bakmıyorsa mecbur boşanacaksınız. Çocuk ve kendiniz için nafaka alırsınız.
Bakin mesele gitmesi degil mesele aksam gelip karisi ve cocuguyla kalmamasi onu gectim onceligi bebegi hasta ... bosan demek kolay elbet oda olacak ama simdilik derdim bebegim..

ALLAH askina bunumu cikardiniz yani bunumu anladiniz diyorumki bebegi hasta kocalik yapmiyor geliyir ZORLA da olsa yapuyor gudiyor . Suan benim onceligim bebegim bu surecte beni kullanmasini istemiyorum gecicide olsa uzak olsun diye buraya danistim ama kendi hemcinsim cikara cikara yatmayi cikariyor
Gittim konunu bir daha okudum bebekle ilgili tek kelime yazmamışsın ve tek bahsettigin gelip yapıp gidiyor? Ne anlamalıydım? Mecbur muyuz yorumları tek tek okumaya, eski konulara bakmaya. Anlaşılır olarak tek konuda yazmalısın bunu çıkarmamı istemiyosan. Bu çıkıyor çünkü.

Gittim konunu bir daha okudum bebekle ilgili tek kelime yazmamışsın ve tek bahsettigin gelip yapıp gidiyor? Ne anlamalıydım? Mecbur muyuz yorumları tek tek okumaya, eski konulara bakmaya. Anlaşılır olarak tek konuda yazmalısın bunu çıkarmamı istemiyosan. Bu çıkıyor çünkü.
Haklisiniz siz oyle yazinca bende sinir oldum kusura bakmayin

Back
X