ysmnkr ALLAH'ım sen oglumu koru Kayıtlı Üye 2 Ocak 2014 1.739 345 148 35 13 Nisan 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi ysmnkr #1 lften yardm edın gebelık testı yaptm sılık cızgı var gorulebılıo ılk bakısta hemen hamılemıyım
belki1gun Guru Kayıtlı Üye 3 Mart 2009 263 48 323 İzmir 13 Nisan 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi ysmnkr #2 ysmnkr .!.: lften yardm edın gebelık testı yaptm sılık cızgı var gorulebılıo ılk bakısta hemen hamılemıyım Genişletmek için tıkla... Yuksek ihtimal evet. Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ysmnkr .!.: lften yardm edın gebelık testı yaptm sılık cızgı var gorulebılıo ılk bakısta hemen hamılemıyım Genişletmek için tıkla... Yuksek ihtimal evet. Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ysmnkr ALLAH'ım sen oglumu koru Kayıtlı Üye 2 Ocak 2014 1.739 345 148 35 13 Nisan 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi ysmnkr #3 belki1gun .!.: Yuksek ihtimal evet. Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir. Genişletmek için tıkla... ayy cok mtluyumm hıc umudum yoktu bu ay ınanamıyrm hala
belki1gun .!.: Yuksek ihtimal evet. Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir. Genişletmek için tıkla... ayy cok mtluyumm hıc umudum yoktu bu ay ınanamıyrm hala
belki1gun Guru Kayıtlı Üye 3 Mart 2009 263 48 323 İzmir 13 Nisan 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi ysmnkr #4 ysmnkr .!.: ayy cok mtluyumm hıc umudum yoktu bu ay ınanamıyrm hala Genişletmek için tıkla... Birinci cizgi tam degil mi? :) hayirli olsun tatlim. Anali babali buyusun. Kucagina sag saglim al :)) Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ysmnkr .!.: ayy cok mtluyumm hıc umudum yoktu bu ay ınanamıyrm hala Genişletmek için tıkla... Birinci cizgi tam degil mi? :) hayirli olsun tatlim. Anali babali buyusun. Kucagina sag saglim al :)) Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
BuzlarUlkesi aşkım oğlum tek ayak cezası Kayıtlı Üye 20 Şubat 2007 7.295 347 198 41 13 Nisan 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi ysmnkr #5 Benimkide öyle çıkmışti biri silikti hayırlı olsun Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Benimkide öyle çıkmışti biri silikti hayırlı olsun Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
betaa Üye Kayıtlı Üye 7 Nisan 2014 36 0 6 Adıyaman 13 Nisan 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi ysmnkr #6 Canim gebeligin yeni olusmus o yuzden o kadar silik Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canim gebeligin yeni olusmus o yuzden o kadar silik Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ysmnkr ALLAH'ım sen oglumu koru Kayıtlı Üye 2 Ocak 2014 1.739 345 148 35 13 Nisan 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi ysmnkr #7 yormlar ıcın cok teskkr ederm yrn kan vercm ıns dogrudur