Bir bakarsanız :)

hbst

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2011
6
0
36
Diğer
Merhaba bayanlar haftaya en yakın arkadaşım evleniyor fakat ikimizin de kafasını bir konu kurcalıyor evleneceği adam anneannesinin teyzesinin torunu sizce riskli bir evlilik mi oluyor bir yardım lütfen :)

arkadaşa katılıyorum evlenmelerine 1 hafta kalmış şimdi sorun olur desek ne olucak olmasa desek ne olucak ama merak etmeyin bi problem olmaz akrabalık dereceleri çok yakın değil

Düğün öncesi stresten ne yaptığını bilmiyor kız merak etti açtım konuyu Çoook Sağolun

sorun olmaz ama biri diğerinden bi üst kuşakta olduğu için kuşak çatışması yaşayabilirler

hepınız cok haklısınız bayanlar :) bır yandan da içini rahatlattınız arkadasımın cok sagolun :)

valla benım eşim annemın dayısının oğlu..yani sizin duruma en yakın acıklama ananeannemın erkek kardesının oğlu.12 senelık evlıyız.3 cocugum var.cocuklarım coook saglıklı maşallah.zeka fışkırıyor derler ya ha işte ondan valla.... :))

anneanesının teyzesının torunu...

baya bı uzak akraba oluyor rısk her zaman vardır ama sanmam, hem çok az kalmış düğüne ne yapılabılır kı
arkadaşına mutluluklar dılıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…