Bir bakın kizlar

Hllkl

Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2017
333
136
18
27
Adet duzensizligiyle gebe kaldım ve bazı ulltrasonlarda büyük çıkıyor bebek npicm.bn

Yani ben adet söktürücuyle adet oldum iki ay üçüncü ay bekledim olmadım.bir ay daha bekledim hamile kalmışım.yeniydi tarihi yani test edince daha kesesi bile yoktu Suan 30 haftalık hamileyim ama başka doktora gittim 32 haftalık diyor bana şaşırdım napicam hangisine inancam

Yani ben adet söktürücuyle adet oldum iki ay üçüncü ay bekledim olmadım.bir ay daha bekledim hamile kalmışım.yeniydi tarihi yani test edince daha kesesi bile yoktu Suan 30 haftalık hamileyim ama başka doktora gittim 32 haftalık diyor bana şaşırdım napicam hangisine inancam
Hmm anladim gelisimi ilerde olabilir bazen bebekler bir iki hafta önden gidiyor .

Benim ablam 1 hafta ömce doğum yaptı ikiz kardeşimde yaptı 1 hafta önceydi ikiz kardeşimin ama ablamın gelişimi ömdeydi 1 hafta aynı görünüyolardı ultrasonda

Benim ablam 1 hafta ömce doğum yaptı ikiz kardeşimde yaptı 1 hafta önceydi ikiz kardeşimin ama ablamın gelişimi ömdeydi 1 hafta aynı görünüyolardı ultrasonda
Ya korkum su canim.bazen vakit gecsede sancı olmuyor ama doğum zamani geçiyor eğer ondeyse ve ben bilmiyorsam bişi olur diye

Ya korkum su canim.bazen vakit gecsede sancı olmuyor ama doğum zamani geçiyor eğer ondeyse ve ben bilmiyorsam bişi olur diye
Son zamanlarda zaten bakacaklar suyuna ve bebeğin durumuna doktorun sık sık kontrol edicek seni kendi haline bırakmayacaklar hangisi güveni daha çok veriyorsa ona git. Gelişimi çok takma önde oluyor bazıları. Sen 2 hafta önde gibi düşün gerideyse tehlikesi zaten yok. İleriyi düşünerek doğum zamanı yaklaşınca git doktora baktın birşey yok beklersin. Yani çok korkulacak bir durum yok bence

Cnm korma canını sıkma sen sıkılınca bebeğin içerde alanı daralırmış oda sıkılırmış yani üzülme gerçekten allahım korusun onu bi sorun olursa doktorun söyler merak etme ❤

Back
X