Bir bakın lütfen

haritacikiz

💜 KIZIM 💙 OĞLUM
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Mart 2016
1.466
1.878
133
Kızlar merhaba benim sorunum şu 7 haftalık hamileyim ama hiç hamile gibi hissetmiyorum ne mide bulantısı ne aşerme yok birde göğüslerimin acısı ve şişkinliği gitti karnimdaki dolgunluk gitti kalp atışlarını duydum ama belirtiler koybolunca korkmaya başladım bir düşügum var Allah bunu bana bağışlasın başına böyle bir şey gelip sağlıklı hamilelik geçiren varmı

Bence korkamayin benim bulantilarim 8 haftadan sonra baslamisti. Hem herkes as erecek mideai bulanacak diye birsey yok. Arkadaslarimdan cok.rahat gebelik gecirenler var

Bence korkamayin benim bulantilarim 8 haftadan sonra baslamisti. Hem herkes as erecek mideai bulanacak diye birsey yok. Arkadaslarimdan cok.rahat gebelik gecirenler var
Evet aslında mide bulantısı hoş bişey değil olmaması daha iyi ama sanırım mide bulantısı da olsa aşerme de olsa rahat edemiycem bir kere yaşadım unutamadım bebegimin tekmelerini hisseden kadar böyle şüphelerle geçecek bir kaç ay

Mide bulanacak diye bir şart yok, benim iki hamileliğimde de midem hiç bulanmadı, aş ermedim göğüslerim ağrımadı korkmayın

heçem hemen aynıyız senle canım bebeğini kucağıma alana kadar bu kuşkular devam edecek ben arada aş eriyorum ama hiç kusmam mesela göğüs hassasıyetim aşırı kasık agrım var ve aşırı uyku isteği sen iyisin maşallah de sağlıklıdır kalp atışınızda duymuşsun hiç korkma Rabbim koruyo onu

Aynen canım galiba 9 ay boyunca endişe olacak ama en aza indirmek için benim gibi olup bebeğini kucagina alan varsa rahatliycam

Aynen canım galiba 9 ay boyunca endişe olacak ama en aza indirmek için benim gibi olup bebeğini kucagina alan varsa rahatliycam
Bende 21nci haftaya kadar tepikleri hissedene kadar yani hic bisey hissetmedim..filmlerdeki gibi sanıyodum hamile kalinca bayilcam ..işte biriyle konusurken midem bulancak koşup gidip kusucam ..durmadan canim bisey isteyecek gece aşercem falan sanıyodum hatta böle olsun istiyodum zor hamile kaldim.cünkü herseyi yaşamak istiyordum. Ama o kadar rahattimki sadece uykuya egilimim vardi iyikide uyumuşum cunku şuan son haftalardayim uyku yok koca göbek yüzünden )

Aynen ya bende öyle olacak sanıyordum aniden midem bulanacak koştur koştur lavaboya gidecem felan diye hayal ediyorum 8 haftalık oldum 2 3 gündür tiksinme yaşıyorum bazı yiycek ler karşı istahim da yok hiç bakalım bu hafta muayenem var ne diycek doktor bende çok bekledim bu bebeği inşallah bende senin gibi son hatalarıma gelirim Allah kucagina almayi nasip etsin canım

Endiselenme diyecegim ama ben de ayni dusuncelerdeyim. Neyse ki randevun yakinmis canim gidince yine duyarsin minişinin kalbini

Benim daha önce düşuğum olmamasına rağmen 9 ay hep şüpheyle geçti sanırım bütün hamilelerin sorunu bu tekmelemeye başlasa bile geçmiyor şüphe her tuvalete gittiğimde acaba çamaşırımda leke var mı bisi oldu mu diye bakardım tekmelese çok tekmeledi bisi mi var bile diyorsun :) zor ama tadını çıkarmaya bak hamileliğinin sonra insan ozluyor

Evet bende mide bulantısı karın ağrısı göğüs ağrısı falan olmayınca strese giriyorum tuvalete gittigimde ilk önce camasirima bakıyorum bi kan veya lekelenme varmı diye ilk 3 ayı atlatıyim rahatliycam diyorum ama galiba 9 ay böyle acabalarla geçecek gibi

İnşallah canım sen kaç haftalık hamilesin
ben de 8. Haftadayim canim. Ama sonraki randevuyu bekliyorum. İnsallah saglikla kucagimiza aliriz ya 9ay nasil geçecek. Şu bebeler tekme atmaya başlasa da biraz rahatlasak valla keske eve stateskop gibi bir sey alip duyabilseydik kalbini

gogsum asiri aciyordu mesela bu hafta cok cok azaldi. Midem de eh iste. Genelde sabahlari rahatsiz ediyor.

Bende bugün tam 8 haftalık oldum bende aynı 7 haftalıkken azaldı göğüs ağrım 2 3 gündür yine şişmişti ağrıyordu ama bugün hop yine sıfır şişliği gitti acısı gitti yine korktum bugün nasıl geçecek 9 ay bilmiyorum ilk çocuk olduğu için ve zor hamile kaldigim için daha bi evhamliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…