• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir bakın lütfen :(

canım ben de bankacıyım.. bazen insanlık hatası mail adreslerini yanlış girebiliyoruz.. telaşe etmene gerek bir durum yoktur.. şubeye gidersen çözülür.. şubeye gidecek vaktin yoksa bankaların internet sitelerinde genel müdürlüklerine şikayet edilebilecek yerler oluo.. oraya yazarsan şubeye düşüyor ve şube belli bir sürede çözmek mecburiyetinde olduğu için çözüyorlar..

Bankanın adını kullanarak hackerlerde göndermiş olabilir,çünkü son zamanlarda olan birşey,banka gönderdiğini kabul ediyor mu eğer etmiyorsa bilgisayar korsanlarının işidir.
Müşteri hizmetlerini aradım mailin geldiğini fakat soyadın farklı olduğunu söyledim,benim adıma öyle bir borcun olmadığını söyledi.
İnşallah sadece bir karışıklıktır :KK34:

canım ben de bankacıyım.. bazen insanlık hatası mail adreslerini yanlış girebiliyoruz.. telaşe etmene gerek bir durum yoktur.. şubeye gidersen çözülür.. şubeye gidecek vaktin yoksa bankaların internet sitelerinde genel müdürlüklerine şikayet edilebilecek yerler oluo.. oraya yazarsan şubeye düşüyor ve şube belli bir sürede çözmek mecburiyetinde olduğu için çözüyorlar..
Çoook teşekkür ederim,yakın zaman da gideceğim...:KK16:

Ayyyy ben zor kurtuldum bir tanesinden öyle
Adı ve soyadı aynı benimki ama şehir adres ve tabi ki harcamalar çok farklı :)))

İnternet sitesine yazdım, baktım bir sonraki ay gene geldi. İlk başvurunun numarası ile gene yazdım, hani göndermeyeceğiz demiştiniz diye. Neyse ki kurtuldum.

Bu sefer başka bi bankadan başka bi şehirdeki aynı isim soyisimli kişiye ait ekstreler geliyor. Daha buna bişey yapmadım. Bu öncekinden zavallı, önceki habire giyim kuşama para harcıyodu, bu yenisi habire eksiye düşüyo, kredi filan ödüyo :)

Ayyyy ben zor kurtuldum bir tanesinden öyle
Adı ve soyadı aynı benimki ama şehir adres ve tabi ki harcamalar çok farklı :)))

İnternet sitesine yazdım, baktım bir sonraki ay gene geldi. İlk başvurunun numarası ile gene yazdım, hani göndermeyeceğiz demiştiniz diye. Neyse ki kurtuldum.

Bu sefer başka bi bankadan başka bi şehirdeki aynı isim soyisimli kişiye ait ekstreler geliyor. Daha buna bişey yapmadım. Bu öncekinden zavallı, önceki habire giyim kuşama para harcıyodu, bu yenisi habire eksiye düşüyo, kredi filan ödüyo :)
Bendeki de adı aynı soyadı biraz farklı,ayrıca fuzuli harcamalar yapmamış :KK53:
Yukarıda ki bankacı arkadaş söyledi,karışıklık olabiliyormuş. Ne yazık ki düzelene kadar hesap sahibi ne almış ne yapmış göreceğim:eek:

Back
X