- 12 Eylül 2009
- 17
- 0
- 86
arkadşlar bi kız kardeşim var biraz uçuk saçık şıpsevdi huyu var 1 ay yalnız takılmayı sevmiyor illa biri olucak haytnda ama şöyle bir kişiliktir ondaki sevmiyor kimseyi bir anlık heveslere kapılıp gidiyor çok geçmeden hemn soğuyo ve bitiriyor onun istediği biri olsun ama onunla gezmicek çıkmayck canı istediğinde telfnla konuşck evlilikten kesinlikle söz etmiyycek istediği zamnda bırakck biri hayatta ciddi düşnmez defalarca uyarmama rağmen hep aynı hatayı yapıyo çok anlttm daha küçüksün ilerde pişmanlıkların olablr die oda bana hak veriyor ewt yapmak istemyrm ama ne yapym elmde değil diyor
ve birde çalıştığı yer çok kötü etrafındakler ondan bşy bekliyo gibi geliyor bana daha 18 yaşında ama bayağı olgun gösteriyo hani bir erkeğin istediği gibi diyebilirm ne olur yardım edin bi akıl verin ne yaparsam bu huyundan vazgeçck oda istemiyor böyle olmayı
Allah korusun birgün biri başına bişey getircek diye çok korkuyorum:çok üzgünüm:
ve birde çalıştığı yer çok kötü etrafındakler ondan bşy bekliyo gibi geliyor bana daha 18 yaşında ama bayağı olgun gösteriyo hani bir erkeğin istediği gibi diyebilirm ne olur yardım edin bi akıl verin ne yaparsam bu huyundan vazgeçck oda istemiyor böyle olmayı
Allah korusun birgün biri başına bişey getircek diye çok korkuyorum:çok üzgünüm: