arkadşlar bi kız kardeşim var biraz uçuk saçık şıpsevdi huyu var 1 ay yalnız takılmayı sevmiyor illa biri olucak haytnda ama şöyle bir kişiliktir ondaki sevmiyor kimseyi bir anlık heveslere kapılıp gidiyor çok geçmeden hemn soğuyo ve bitiriyor onun istediği biri olsun ama onunla gezmicek çıkmayck canı istediğinde telfnla konuşck evlilikten kesinlikle söz etmiyycek istediği zamnda bırakck biri hayatta ciddi düşnmez defalarca uyarmama rağmen hep aynı hatayı yapıyo çok anlttm daha küçüksün ilerde pişmanlıkların olablr die oda bana hak veriyor ewt yapmak istemyrm ama ne yapym elmde değil diyor
ve birde çalıştığı yer çok kötü etrafındakler ondan bşy bekliyo gibi geliyor bana daha 18 yaşında ama bayağı olgun gösteriyo hani bir erkeğin istediği gibi diyebilirm ne olur yardım edin bi akıl verin ne yaparsam bu huyundan vazgeçck oda istemiyor böyle olmayı
Allah korusun birgün biri başına bişey getircek diye çok korkuyorum:çok üzgünüm:
istemeseydi zaten öyle davranmazdı
bilinsiz yapıyor diyorsanız gideceğiniz durak belli: yardım alacaksınız
böyle davranmasına sebep olacak arkadaş çevresi varsa yeni çevre için yardımcı olacaksınız
18 da bir genç kız için bu yaptıkları oyun geliyordur, beğenilmek hoşuna gidiyordur.
onun içinden gelmedikten sonra ne söylerseniz söyleyin havada kalır:içelim:
aslında çok iyi anladığımı sanmıyorum.
kız kardeşiniz hayatında illa biri olsun istiyor, 18 yasında biri için normal, ama asla ciddi düşünmüyor, kapılmıyor; o yasta biri için gene normal..
iş yerinde farklı gözle görülüyor derken???
kız kardeşiniz yanlış bir intiba mı bırakıyor yoksa erkeklerin göz mü öyle görmek istiyor... biraz daha açıklayıcı olursanız, daha sağlıklı yorum yaparım.
Sen ne yaparsan yap ne dersen de... kendisi çabalamadıkça huyunu değiştirmedikçe senin elinden birşey gelmez.... Bu içki sigara gibi bi alışkanlık değilki ...Bu huy, karakter meselesi ....Biraz yaşı büyüsün....Düzene girecektir....ama bu arada zarar görmemesi için size çok iş düşüyor...Bi kere etrafındaki o kurt sürüsünden kurtulması lazım .... İlk iş bununla başlayabilirsin....Bu bence en büyük adım olur....İş değiştirsin ... Doğru düzgün bir çevrede iş bulması için ona yardım edebilirsin.... Düzgün çevre, olgun insanlar onun karakterinde büyük bir gelişmeye sebep olacaklardır.....Umarım başına bi dert açmadan bir an önce durulur...Allah kolaylık versin canım...
aa ne güzel ayni benim gencligim zemuszemus simdi 31 yasindayim basimada hicbisey gelmedi cok sükür... is ciddiye bindiinde görüsmek istediklerinde birakirdim
benim çevremde de bu şekilde kızlar var
ama genelde klasik sonuçları şu şekilde oluyo
bu kızların dalga geçtiği erkeklerden biri psikopatın teki oluyo ve kızın başına belalar açıyo
ya da kız bu çıktıklarından birini gerçekten sevmeye başlıyo
ben hep böyle neticeler gördüm
belki de kardeşinin uğraşacak başka işleri olmadığı için böyle yapıyor olabilir canı sıkıldığı için mesela
evet evet kesinlikle bu yüzden bence çünkü gezmicek çıkmıcak telefonla konuşcak demişsin
onun seveceği türden bir meşgali bulursan hem zamanı geçer hem de bu sorundan kurtulur canım üzme kendini
canim hepsiyle bulusmuyoya arkadaslarinda dedii gibi begenilmek hosuna gidiyo bilmiyorumkismile biraz daha büyüdüünde daha mantikli düsünür .. simdi evliyim o günler aklima bile gelmiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?