bir başarı yolunda bana yardım eder misiniz ?

15beyonce

çok mutluyum...
Kayıtlı Üye
19 Mart 2011
1.201
2
66
İstanbul
sevgili kk üyeleri sizlerden çok önemli bir konuda yardım istiyorum.Lütfen bana yardımcı olun. 2 yıllık işletme öğrenciyim fakat derslerim var alttan ve bu bölümünde benim için zaman kaybı olduğunu düşünüyorum.Şöyleki kaydımı sildirip yeniden okumak istiyorum.Sözel bölüm mezunuyum ve türkçe öğretmenliği istiyorum bana neyi takipte olucamı sölermisiniz ... Aşamalarım nasıl ilerler kendi çabalarımla kazanak stiyorum başarırım buna inanıyorum güçlü deneyimlerinizle bana ışık tutucanıza inanıyorum kendimi 1 sne olmadı 2 sene tanıyorum lütfen bana azim verim başarılarınızı yazın .... çok karalı olduğumu hissettim neler düşünüyorsunuz mesela önüm açık olur mu ...

Öğretmen ataması şimdilerde pek yok hele de Türkçe ataması

Yani bunu Türkçeci olarak yazıyorum

O kadar pişmanım ki ucuza çok çalışmaya razı mısın iyi düşündün mü

Dışarıdan göründüğü gibi değil içi bilesin

İlk yıl alacağın maaş stajyer olduğun için 150-250 tl aylık

Sonraki yılları yazıyorum 500-750-1000

Yani 4 yıl sonra 1000lira cebine girecek bunu bilerek oku bu bölümü

Üstelik cumartesi 12 saat pazar 12 saat derse gireceksin

Hafta içi de etüt-bire bir dersler ve günlük 6-8 saat ders var

sadece pazartesi tatil o da eğer deneme sınavı ya da tanıtım olmazsa

Razıysan oku

Ben 2.ünv.okumaya başlıyorum

Sana tavsiyem işletme okumaya devam et 4 yıllığa geç

İstedikten sonra neden olmasın? .Eğer idealin buysa vazgeçme. Öğretmen olmanın avantajları elbette var.Ama zorlukları da var tabii,hangi meslek kolay ki zaten? Mezun olduğun zaman hemen atanamayabilirsin,çok çalışmalısın.Ama idealin buysa zaten çalışacağına inanıyorum.Devlete geçemezsen özel zor olur,dersaneler insana hakettiğini vermiyor malesef.Yani önünün açık olması çok çabalamana bağlı.Atanamayan çok kişi var,olumlu yönden bakarsak atanan da öyle.İyi düşün.

öğretmenlik okuyacaksan branşını iyi seç.. 89 da kaldı bu alımda türkçenin puanı. özelde çalışırım diyorsan zorluklarını da düşünmeni tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…