- 25 Ağustos 2025
- 1
- 0
- 1
- 21
- Konu Sahibi oylesinebiri3333
Kızlar ben 2 defa 6 haftalık düşük yapmış biriyim 2 ay arayla düşük yaptım ikisi de 43 günde düştü araştırma Hastanesi'ne gittim fırlattın yüksekliğin vardı dostinex kullandım geçti d vitaminim 5 çıkmıştı doktorun bana David 3 iğnesi verdi 4 tane kullandım rahimden biyopsi alındı genetik test yapıldı yani bu düşüklerin sebebini öğrenmek için birçok şey yapıldı anti Beta glikoprotein pozitif 15 çıkmıştı anti kardiyolipin 78 pozitif çıkmıştı bana oksapar 6000'lik verildi şu an hala kullanıyorum şimdiden kullan hamile olacaksın 6 aya kadar kullanacaksın dediler şu an folik asit kullanıyorum folbiol adetin 21 günü progestan kullanıyorum 7 gün boyunca doktor önerisiyle şu an adetimi 3 gün kaldı 28 Ağustos adet olmam lazım dünden beri göğsüm sert ve şişkin uyku halim var çok az bir bulantı da var gibi iki buçuk ay boyunca falan tedavi oldum 3 ay hatta düşükten sonra geçen ay ilk defa korunmayı kestim adet oldum bu sefer sanki hamilelik var gibi hissediyorum sizce yorumlarınızı bekliyorum biraz uzun oldu ama kusura bakmayın