Bir beni aydınlatsın lütfen

oylesinebiri3333

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2025
1
0
1
21
Kızlar ben 2 defa 6 haftalık düşük yapmış biriyim 2 ay arayla düşük yaptım ikisi de 43 günde düştü araştırma Hastanesi'ne gittim fırlattın yüksekliğin vardı dostinex kullandım geçti d vitaminim 5 çıkmıştı doktorun bana David 3 iğnesi verdi 4 tane kullandım rahimden biyopsi alındı genetik test yapıldı yani bu düşüklerin sebebini öğrenmek için birçok şey yapıldı anti Beta glikoprotein pozitif 15 çıkmıştı anti kardiyolipin 78 pozitif çıkmıştı bana oksapar 6000'lik verildi şu an hala kullanıyorum şimdiden kullan hamile olacaksın 6 aya kadar kullanacaksın dediler şu an folik asit kullanıyorum folbiol adetin 21 günü progestan kullanıyorum 7 gün boyunca doktor önerisiyle şu an adetimi 3 gün kaldı 28 Ağustos adet olmam lazım dünden beri göğsüm sert ve şişkin uyku halim var çok az bir bulantı da var gibi iki buçuk ay boyunca falan tedavi oldum 3 ay hatta düşükten sonra geçen ay ilk defa korunmayı kestim adet oldum bu sefer sanki hamilelik var gibi hissediyorum sizce yorumlarınızı bekliyorum biraz uzun oldu ama kusura bakmayın

Olabilir benimde adetten 2 gün önce göğüs ucu ağrısı vardı ve beyaz akıntı ama ben tabi hamileliği beklemediğim icin belirti gibi gelmemişti 3 gün gecikmeyle öğrendim 2 gün sonra keseyi gördüm ama o 2 gün bile çok stresli geçti bence biraz daha bekleyin adetiniz geçsin test yapın inşallah vardır bu sefer güzel ilerler

Zorlu yollardan geçmişsiniz. Umarım vardır bebeğiniz sizinledir. O kadar çok seviniyorum ki pozitif haberler alınca kendin yaşamış kadar mutlu oluyorum. Lütfen haber verin olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…