- 30 Eylül 2015
- 121
- 21
- 48
- Konu Sahibi gizemsz3333
Eşimle evleneli iki yıl oldu başta sıkıntılı bir evlilik yaptık sürekli tartışmayla geçiyordu günümüz eşim benimle evlenen kadar herşeye eyvallah demiş bunu itiraf etti benim sıkıntılı bir aileden ve yaşamdan geldigimi bilmesine rağmen sıkıntılarımın olduğunu bilmesine rağmen bunları beraber asmak adına söz verip evlendi ve daha ilk günden beri sürekli tartışma yasdk ve bu boyut şiddete kadar gitti..bazen ondan çok şey bekleyip biriktirdikleri mi söylemeyip patlama boyutuna geliyrz ona her defasında diyorum tartismlr olacktr elbette ama bu şiddet boyutuna gelmesin senden sogumaym affedemyrm diyrm.O senin yüzünden diyor beni bu duruma sen getirysn diyor konuyu kapatmaya calisyr.Kısaca iki senedir ikimzin de hayati berbat oldu ben her şeye rağmen katlandm düzelick diye bekledim çünkü bir kızım var 6 aylık daha.Bana her tartışmada cıkıp gidebilirsin gibi kelimeler söylüyrdu bende beni sinirlendirmek için söylediğini düsünyrdm dün sordm acik acik anlat bu dediğimde gerçeklik var mi her seferinde böyle diyrsn bdedigün ben bu evden gitsem ne olur diye sordum ve gidebilirsin bir kaç gün üzülürm dedi ben senin düzelmeni bekliyrm dedi(oysaki ben onun düzelmesini istiyrken)kızımın büyümesini beklediğini söyledi bende o zaman senin bana sevgin yok dedim reddetmedi bundan önce öyle bir şey de redderdi yani anlayamdgm sizce ne yapmaya calisyr o benim onun hayatini mahvettigimi düşünürken asıl ben onun benim hayatmi mahvettigini düsünyrm simdi ne yapacagimi bilemiyrm bu konuda gerçekten ciddi mi benimle oyun mu oynuyor onu da anlayamyrm LÜTFEN BANA BİR FİKİR VERİN bu konuda tecrübeli olanlar. Teşekkür ederim şimdiden anlailir olan diye uzun yazdm hakkinizi da helal edin.