Bir bilen evlilik tecrübesi yasamıs kadınlardan fikir istiyorum lütfen...

gizemsz3333

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2015
121
21
48
Eşimle evleneli iki yıl oldu başta sıkıntılı bir evlilik yaptık sürekli tartışmayla geçiyordu günümüz eşim benimle evlenen kadar herşeye eyvallah demiş bunu itiraf etti benim sıkıntılı bir aileden ve yaşamdan geldigimi bilmesine rağmen sıkıntılarımın olduğunu bilmesine rağmen bunları beraber asmak adına söz verip evlendi ve daha ilk günden beri sürekli tartışma yasdk ve bu boyut şiddete kadar gitti..bazen ondan çok şey bekleyip biriktirdikleri mi söylemeyip patlama boyutuna geliyrz ona her defasında diyorum tartismlr olacktr elbette ama bu şiddet boyutuna gelmesin senden sogumaym affedemyrm diyrm.O senin yüzünden diyor beni bu duruma sen getirysn diyor konuyu kapatmaya calisyr.Kısaca iki senedir ikimzin de hayati berbat oldu ben her şeye rağmen katlandm düzelick diye bekledim çünkü bir kızım var 6 aylık daha.Bana her tartışmada cıkıp gidebilirsin gibi kelimeler söylüyrdu bende beni sinirlendirmek için söylediğini düsünyrdm dün sordm acik acik anlat bu dediğimde gerçeklik var mi her seferinde böyle diyrsn bdedigün ben bu evden gitsem ne olur diye sordum ve gidebilirsin bir kaç gün üzülürm dedi ben senin düzelmeni bekliyrm dedi(oysaki ben onun düzelmesini istiyrken)kızımın büyümesini beklediğini söyledi bende o zaman senin bana sevgin yok dedim reddetmedi bundan önce öyle bir şey de redderdi yani anlayamdgm sizce ne yapmaya calisyr o benim onun hayatini mahvettigimi düşünürken asıl ben onun benim hayatmi mahvettigini düsünyrm simdi ne yapacagimi bilemiyrm bu konuda gerçekten ciddi mi benimle oyun mu oynuyor onu da anlayamyrm LÜTFEN BANA BİR FİKİR VERİN bu konuda tecrübeli olanlar. Teşekkür ederim şimdiden anlailir olan diye uzun yazdm hakkinizi da helal edin.

Eşimle evleneli iki yıl oldu başta sıkıntılı bir evlilik yaptık sürekli tartışmayla geçiyordu günümüz eşim benimle evlenen kadar herşeye eyvallah demiş bunu itiraf etti benim sıkıntılı bir aileden ve yaşamdan geldigimi bilmesine rağmen sıkıntılarımın olduğunu bilmesine rağmen bunları beraber asmak adına söz verip evlendi ve daha ilk günden beri sürekli tartışma yasdk ve bu boyut şiddete kadar gitti..bazen ondan çok şey bekleyip biriktirdikleri mi söylemeyip patlama boyutuna geliyrz ona her defasında diyorum tartismlr olacktr elbette ama bu şiddet boyutuna gelmesin senden sogumaym affedemyrm diyrm.O senin yüzünden diyor beni bu duruma sen getirysn diyor konuyu kapatmaya calisyr.Kısaca iki senedir ikimzin de hayati berbat oldu ben her şeye rağmen katlandm düzelick diye bekledim çünkü bir kızım var 6 aylık daha.Bana her tartışmada cıkıp gidebilirsin gibi kelimeler söylüyrdu bende beni sinirlendirmek için söylediğini düsünyrdm dün sordm acik acik anlat bu dediğimde gerçeklik var mi her seferinde böyle diyrsn bdedigün ben bu evden gitsem ne olur diye sordum ve gidebilirsin bir kaç gün üzülürm dedi ben senin düzelmeni bekliyrm dedi(oysaki ben onun düzelmesini istiyrken)kızımın büyümesini beklediğini söyledi bende o zaman senin bana sevgin yok dedim reddetmedi bundan önce öyle bir şey de redderdi yani anlayamdgm sizce ne yapmaya calisyr o benim onun hayatini mahvettigimi düşünürken asıl ben onun benim hayatmi mahvettigini düsünyrm simdi ne yapacagimi bilemiyrm bu konuda gerçekten ciddi mi benimle oyun mu oynuyor onu da anlayamyrm LÜTFEN BANA BİR FİKİR VERİN bu konuda tecrübeli olanlar. Teşekkür ederim şimdiden anlailir olan diye uzun yazdm hakkinizi da helal edin.
Arkadaşım niye gidiyorsun ,umarım bir daha tartışma yaşanmaz ama yaşanırsa sen kapıyı göster!Neden düzelmeni bekliyormuş bana biraz gözdağı veriyormuş gibi geldi...Ama şiddeti sineye çeken sensin yine de sen bilirsin!

Valla ne denir bilemedim şiddet varsa ve bilmiyorsa bitmeyecek demektir.bu da mahveder evliliği .böyle de evlilik olmaz.bitirmek en doğrusu.ama çözüm istiyorsun sanırım.esine açıkça soyle şiddet sürerse bitirmek istiyorum diye.kararli ol ama öylesine bir konuşma olduğunu dusunurse ciddiye alacağını sanmıyorum.hercekten herşey yoluna girerse belki hallolur unutulur bu günler zor ama...duzelmeyecekse bu şekilde olmaz

adam seni sevmiyor. net. gidecek yerin yok sanırım bunu da biliyor. kör topal gidiyosunuz işte. ilk günden beri kavga edilen 2 yıllık bi evlilikte de 6 aylık çocuk olması.... bence şiddetin affedilebilir bi tarafı yok. tek çaresi boşanmaktır. ama madem boşanmayacaksın kavga etmemeye çalış.

Şimdiye kadar çok şeyler yapman gerekirmiş ama... İlla ki gerçek düşüncesini öğrenmek istiyorsan rest çek bırak. Ayrılık döneminde de hala aynı şekilde burnu havada konuşabiliyorsa demek ki bitmiştir gerçekten. Ama kararlı olman lazım onun gerçekten inanması lazım. Belki hatasını anlarsa o zaman çocuğun için telafi edebilir miyiz diye bakarsın.

Şiddet varsa bu benim için zaten bitiş noktasıdır bu bir. İkincisi birkaç gün üzülürüm ne demek ? Ondan sonra atlatırım unuturum der gibi. İnatta var biraz ve verdiği sözü tutmuyor. Seninle durumum yakın geldi benim açtığım konularıda okursan eğer

Doğru calismiyrm su an ailemde sıkıntılı belki öyle düsünyrdr ama söyledim şiddet olayi devam ederse ve böyle mutsuz olacksam bitsin yeter dedim kararlilikla ben seni uzaktan da severim diyor anlamyrm ders vermek adına gideyim diyrm acaba bu sefer ne yapck diye ama oyle anlayisli ailem yok gidecek yer yok yani hele ki cocukla.Dün ciddi oldgmu anladi gibi bugün beni gidecek sanyr onun korkusu kızım olur herhalde inanın cözemiyrm esimi çünkü bile bile oynuyor benimle ne yapmaya calostgni anlayamyrm

Evlenince gecmise sunger cekilmiyor.
Yada cocuk yapinca evlilikler yoluna girmiyor.
Aci bi sekilde tecrube edindin.

Sen anlamaya çalışma bence bırak o seni anlamaya çalışsın. Hatalı olduğunu düşünmüyorsan o düzeltsin hatasını durumu. Kararlı ol bak bakalım ne yapacak

Hepinize çok teşekkür ederim beni anlamsini zaten beklemiyrm artik zaten anlaycagini da düsünmyrm peki aynı evin içinde nasil bir yol izlcm

Ben katlanırım ne yaparsa yapsın diyosan devam et, bebeğinle birlikte ikinizde bir ailesiniz bunu da unutma.. Her şeyden öte kadınlık gururun olsun..

Hepinize çok teşekkür ederim beni anlamsini zaten beklemiyrm artik zaten anlaycagini da düsünmyrm peki aynı evin içinde nasil bir yol izlcm
gidecek yeriniz yok
işiniz gücünüz yok boşanamam diyorsanız alttan alacaksınız

he davranış olarak üstüne fazla düşmeyin ne soğuk ne sıcak...
ne denilebilir ki başka

Uç gün oldu dediginiz gibi ciddi olduğumu belirtyrm normal konusuyrm ama samimi olmyrm kendisi hicbir şey olmams gibi yanima geliyor samimi olmak istyr yani sevmiyrm deyip de neden yanima geliyor simdi seviyor mu anlamdm?

Evliliğinin başından beri sıkıntı yaşamışsınız,baştan belliymiş anlaşamayacağınız,neden çocuk yaptınız hemen ?Eşiniz mi istedi ?
İkinizde mutsuzsunuz,ömür boyu böyle yaşamak istemezsiniz heralde,boşanın.

Back
X