• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir bilen söylesin lütfen

S0nsuza

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2016
55
29
3
Konum kayinvalide hatta tamamiyle erkegin ailesi.
Oncelikle sunu belirteyim nisanlim 5 yillik iliski 6 aylik nisanlilik surecinde benim icin her fedakarligi yapmis biri.

Arkadaslar ben nisanlimin ailesi ozellikle annesine tahammulum yok. Nedenleri burada her gun okudugumuz nedenler. Bildiginiz sirret kv, hic birsey bilmeyen ama herseyin en dogrusunu ben bilirim benim dedigim olacak diyen kv ve kp.
Nisanlim anne baba saygisi olan, "onlar yasli ve cahil boyle buyumus boyle gormusler bu saatten sonraa degistiremeyiz onlari" diyen nisanlim var.

Ben her bir araya geldigimizde her patavatsizliklarinda, kendilerini cok bilmis cikardiklarinda bana mudahale ettiklerinde agzimi acip laflari siralamak istiyorum ama nisanlim uzuluyor bir defa boyle bir olay yasandi kv yataklara dustu ben nasil cevap verirmisim diye saygisiz ilan edildim, ayrilacaksin dediler nisanlima ama o asla ayrilmam dedi ben mecburen ozur diledim hakli olmama ragmen alttan alan herseye tahammul eden ben olmam gerek yanii

Size sorum ise "esinize olan sevginizden dolayi onun hatri ve mutlulugu icin ailesine katlanirmisiniz? susup otururmusunuz kv rol icabi ayilip bayilip oglunu mutsuz etmesin diye nebileyim iste tatsizlik olmasin diye cogu seye he tamam deyip susarmisiniz?

Ha bu arada nisanlim bana "askim nolursun beni ailemle dusman yapma, tek annem babam var bu yasa onlar getirdi haklarini odeyemem asla, ama kirilirlarsa bana sirtini donerler kendimi suclu hissederim omur boyu, bir secim yapma durumuna getirme seni secerim ama ailemi kirdim diye kendimide affedemem boyle bir durumda" diyor

Bence susmayın. Ayrılında diyemem o da çok zor. Ama ya konuşmayacaksınız ya da nişnalınız ailesini tembihleyecek bu gibi durumlarda genelde iş erkeklerde bitiyor.

Ben susmam. Biz aynı binada oturuyoruz mesela aylarca gormedigim olur.hee onlar konusuodur elbet gelip gitmio diye o da umrumda olmaz.öyle hatır falanda saçma geliyo bana..

nişanlınızın ailesi yola gelecek, o da nişanlınızca gerçekleştirilecek. ne demek arada kalmam? bu hayatta değil arada kalmamak yeri geliyor altta bile kalıyoruz 3 kuruş kazanıcaz diye. iştir diyoruz, ekmek parası diyoruz ağız kokusu çekiyoruz.

bu ise aile kurmakla ilgili. sevdiği kadınla ilgili bir konu. bir ara yolunu bulacak damat bey

Ay deli oluyorum var ya erkeklerin şu"sadece annem ve banam.var " demelerine.

Onların 1 tane varda bizlerim 10 tanemi ailelerimiz var?
Senden kac tane var?
Ben olsam susmam.
Yine annem babam var baska kimsem yok derse. Sende dersin bendende 1 tane var. Benimde bir annem bir babam var. Bende bir anne baba evladiyim. Senin ailen sana nasil degerlinise. Bende aileme oyle degerliyim dersin.sinir bozucu seyler ya.

İş nişanlında bitiyor sen de değil
Sen taviz verme
Vermeye başlarsan sonu gelmez
Kv hanım alışacak oğlunun evlenmesine
Cidden anlamıyorum ben bu tür kv leri ,ne isterler gelinlerden
Sahtekar,oyunbaz kadınlar ..

Yalnız farkında mısın ailesiyle düşman yapan "sen"sin. Onun ailesi melek tabi her erkek ailesinde olduğu gibi.

oyle malesef
yani ben susmassam ailesine cevap verir tartisirsam suclu ve dusman yapan ben olacagim belli

arkadaslar yorumlar icin tesekkur ederim

herkes ailesini sever herkesin anne babasi tek nisanlima bu konuda hak veriyorum

benim annem babam missal veriyorum dunyanin en kotu insanida olsa kimseye uzdurmem kirdirmam

benim size sorum
siz olsaniz bazi seylere katlanirmisiniz, esiniz icin

herkes ailesini sever herkesin anne babasi tek nisanlima bu konuda hak veriyorum

benim annem babam missal veriyorum dunyanin en kotu insanida olsa kimseye uzdurmem kirdirmam

benim size sorum
O bazı şeylerin ne olduğuna bağlı..
Mesafe koyun aranıza
Mümkün olduğunca eşin olmadan gitme
He diyip geçin çok lazım olursa

Birde ilk başta oluyor öyle ayılıp bayılmalar zamanla tanıdıkça normale dönüyor (kabullenme süreci diyebiliriz) gerçi siz uzun zamandır birlikteymişsiniz

benim size sorum

Katlanmam valla çünkü bunun arkası kesilmez. Siz yıpranırsınız bu süreçte. Çözülemeyecek bir şey değil eşiniz ailesiyle konuşursa hallolur. Saygısızlık değil bu sonuçta o ailesi ise sizinle de aile kuracak siz de onun için özelsiniz. Sizin üzülmenize yıpranmanıza izin vermemeli.

Ben eşim için yolda görsem selam vermeyeceğim kv katlanıyorum fakat her dediğine he falan dediğimde yok
Hatta yetişemediğim yerde eşim verir cevabı

Sen bu şartlarda katlanabilirmisin
Bence çok zor
Nişanlın özür dilettiğine göre ileride ezilecek olsan sensin

Bak önemli olan adil olmak haklıyı haksızı görmek ve bu doğrultuda devam etmektir. Senin nişanlın ama onlar yaşlı cahil diye onların yaptıklarına kılıf buluyorsa nişanlın adil bir adam değildir ve ileride bu adaletsizliği hep üstüne olacaktır. Ben aşkından ölsemde eğer eşim adil ve mantıklı bir insan olmasaydı asla evlenmezdim. Kusura bakmasın da kimse, bir aşk için tek ömrümü dertle kederle geçiremem. Herkes yerini haddini bilmek zorunda bence bir kez daha düşün. Şimdi aşk sevgi tamam da evlenince öyle aşk herşeyin üstesinden gelmiyor. Ben o kadar güçlü bir aşkın varlığına inanmıyorum

Nişanlından eminsen ayrılma bacım zaten. Bu kvlerin hepsi bi acaip. Evet işin zor ama biraz politik biraz duymama ne bileyim madem ailemle aramı açma diyosun o zaman beni konuşturma kendin müsahale et fln diyip topu üstünden atma ile devranı sürceksin.

Kırk koca bırakıcaz yoksa kv derdinden

Back
X